![]() |
sa innebunesc...numai poze din spate...ati innebunit.... :roll:
|
am o idee :arrow: nu credeti k ar fi momentul sa schimbam putin treburile si sa trecem la ceva mai rebel? :? nush...un camion,un tractor,o ambulanta,....etc
|
tu esti nebun ma ? hai sa facem pe bicicleta !
soriculule pune si tu ... alta poza nu te supara ...dar a fost destul de des unghiul asta in ultimele 5 poze |
:lol: :lol: :lol: NO COMMENT :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
soricel nu mai poate......postez yo..mi-a lasat msg pe yahoo...
|
ms .. nu pot atasa nimic .. nu incarca :wink:
|
mah.. daca omul a castigat concursul.. lasati'l sa puna ce poza vrea el :!: nu mai faceti atatea mofturi.e dreptul lui sa aleaga ce poza vrea.. e foarte simplu :wink:
so.. de acuma inainte nu mai faceti comentarii la poza pusa de castigator.. daca nu va place nu o faceti |
Deci pana la urma care a ramas???????????
|
rover-ul
spor la treaba |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
de data asta astept pe kickass la sfatuiri :D
|
deci... cea mai buna masina e a lui xxdadixx :wink: dar cum el si eu nu putem participa... si dupa sfatuirea cu celalalt albitru.. castigator esteeee.... Madskilz :clap:
acuma sa te si critic putin.. plasa aia arata jalnic :twisted: mai bine faceai nergu.. in rest e ok :wink: |
Oook ! Acum sa \"criticam\" castigatorul. Nu ma apuc sa va iau pe toti in parte ca n-am timp. Deci greseli ( din greseli se invata si poate trag si altii concluzii de aici ) :Nu ma leg de acoperisul cladirii ca nu tine de tuning.
1: Roata fata e spalacita (cu un Filter Sharpen rezolvai cat de cat problema), se vede ceva albastru deschis jos ( cu o pensula si culoare neagra rezolvai problema ) 2: La inceputul pragului, sub aripa se vede foarte urat ( tot cu o pensula si cu negru se rezolva 3: Nu se vede eleronul prin geamuri :P Asteptam poza pt sapt viitoare! |
dadi...daka nu te superi...zi shi mie greshelile...plz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning