Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 88 DUB 318is-ul meu. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/309067-e36-88-dub-318is-meu.html)

Chriss-T 17-01-13 08:59

Re: E36 - 88 DUB 318is-ul meu.

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5322374)
Deci
- daca daniel vindea discurile care trebuia sa le cumpere Chriss-T facea bine dar atunci nu mai era om de cuvant.
- daca daniel nu a vandut discurile si a ramas cu ele pe cap ( nu conteaza ca le vinde rpd sau greu) e un hal de om ca a avut cuvant si a ascultat de om si a asteptat dupa el.

Interesant.

interesant felul tau de a spune,dar gandeste-te putin...aici nu mai vorbim de client/vanzator,ca i-am spus ca nu-l las asa si i le cumpar,acu nu mai vrea sa mi le vanda.atunci de ce mai facem atat CIRC?de ce se mai discuta atat despre asta pe topic-ul asta,cand eu aici imi prezentam masina,nu suntem la sectiunea Feedback.Sa scrie acolo ca eu l-am tinut mai mult cu o comanda si nu am luat-o si aia e.nu sunt de cuvant ca am pus alte lucruri mai presus decat masina,mult mai importante decat niste discuri.Ce-mi place aici,toti se dau cocosi,toti incearca sa maguleasca..."pai cum coae nu sunt eu tovaras cu tine/ala e tovaras cu mine frate,are dreptate" :)) dar sa recunoastem cu mana pe inima,cati ar renunta la alte lucruri mult mai importante,gen familia/masina personala/talon/itp/asigurare sa cumpere discuri,doar sa fie om de cuvant.MA REPET,i-am zis sa ma astepte ca mi le doream si inca sunt de acord sa le cumpar,doar ca nu le mai da,nu am vrut sa-l fraieresc,in fine.Nu poluam topic-ul cu toate ***urile astea.ROG UN MODERATOR SA FACA CURATENIE.

69_HAI 19-01-13 23:41

Frumoasa masina,Felicitari ne auzim la Meeting 2013.Bafta ;)

Chriss-T 20-01-13 12:07

Quote:

Originally Posted by 69_HAI (Post 5325993)
Frumoasa masina,Felicitari ne auzim la Meeting 2013.Bafta ;)

multumesc frumos.sper sa ne vedem cu bine la meeting :D eu o sa vin.

Chriss-T 28-01-13 17:44

2 Attachment(s)
si ceva nou pentru pisicuta mea...
- furtun apa SAMCO sport
- furtun ulei SAMCO sport
- faruri bosch pentru un nou proiect
- folie galbena
- butere antifon 10m pentru interior cand o sa dau tot jos din ea,se pune pe sub mocheta.

draganblue 30-01-13 23:22

Frumoasa masina. Bafta in continuare, si spor la montatul pieselor in primavara. Vad ca ai ceva de bagat :)

Darkside_89 31-01-13 09:47

Frumos,imi place cum decurge proiectul tau si ce idei ai!V-a iesi ceva frumos daca te tii de treaba in continuare:D

Chriss-T 31-01-13 16:24

Quote:

Originally Posted by Darkside_89 (Post 5342381)
Frumos,imi place cum decurge proiectul tau si ce idei ai!V-a iesi ceva frumos daca te tii de treaba in continuare:D

multumesc frumos,pai masina tocmai acu a primit o capota OEM impecabila,ca a mea era srl...si o pereche noua de faruri bosch.(o sa revin cu poze).
Da o sa ma tin de treaba pt ca vreau sa iasa ceva frumos din ea.

Chriss-T 27-02-13 16:05

14 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe topic-ul asta...
am revenit cu ceva.
- jantele sunt gata :D
- gumele sunt gata
- dar cand sa pun jantele pe masina s-a rupt oala stanga spate,asa ca masina intra la pregatit pt vopsit fie ca vreau fie ca nu.
-culoarea pt pisica vreau cum e bmw-ul din ultima poza.am gasit ceva asemanator,dar cred ca tot pe comanda o fac.asteptam sa vedem ce iese.

RIcKO 27-02-13 16:49

La oala aia ce ii mai faci? Se vede ca a mai fost "lucrata" in zona aceea , sper sa gresesc cand zic ca incerci sa faci din rahat bici , nu mai bine cautai o caroseri sanatoasa? Daca acolo e asa ,cred ca mai are bube si in alte parti , referitor la culoarea jantelor ...sa iti placa tie ,aia e important dar cred ca ar merge mai bine cu un altfel de albastru ,vezi ca este un golf 2 pe pagina celor de la lowdailypunctru ...(te descurci sa pui adresa corect ,e chiar cu ru la final ,daca cumva te intrebi daca am gresit :):) ) .e chiar acolo prima pagina,are jantele ceva de genul asta ,parerea mea e ca da mai bine decat albastrul ales de tine

Chriss-T 27-02-13 17:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 5380979)
La oala aia ce ii mai faci? Se vede ca a mai fost "lucrata" in zona aceea , sper sa gresesc cand zic ca incerci sa faci din rahat bici , nu mai bine cautai o caroseri sanatoasa? Daca acolo e asa ,cred ca mai are bube si in alte parti , referitor la culoarea jantelor ...sa iti placa tie ,aia e important dar cred ca ar merge mai bine cu un altfel de albastru ,vezi ca este un golf 2 pe pagina celor de la lowdailypunctru ...(te descurci sa pui adresa corect ,e chiar cu ru la final ,daca cumva te intrebi daca am gresit :):) ) .e chiar acolo prima pagina,are jantele ceva de genul asta ,parerea mea e ca da mai bine decat albastrul ales de tine

oala aia vreau sa o schimb toata si sa mi-o refaca tinichigiu'...in rest nu mai are bube,aranjat putin pragurile,tras la linie si aia e.nu are probleme mari cu rugina,decat acolo.ma uit pe net acu sa vad :D culoarea imi place rau de pe jante.la masina inca mai caut.

LATER: culoarea este foarte frumoasa de pe golf,codul m-ar interesa si aia e:D asa ramane.

myky99 27-02-13 17:01

jante roz si caroserie vopsita iti trebuie......ca in rest e perfecta

Chriss-T 27-02-13 17:18

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5380994)
jante roz si caroserie vopsita iti trebuie......ca in rest e perfecta

ironic vorbim :)) daca o vopsesc,normal ca ii fac si tinichigeria,rugina,o antifonez,o trag la linie...ii refac motorul ca am toate piesele in casa si ca,cam aia e.ce-mi mai trebuie,traguri de M,atat.

myky99 27-02-13 17:21

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5381022)
ironic vorbim :)) daca o vopsesc,normal ca ii fac si tinichigeria,rugina,o antifonez,o trag la linie...ii refac motorul ca am toate piesele in casa si ca,cam aia e.ce-mi mai trebuie,traguri de M,atat.

masina nu va mai calca drept pe strada in veci vecilor, intelege asta. sudura va lucra mereu ..... daca a ajuns sa ti se rupa oalele , caroseria ta e muci! e treaba ta ce faci , dar o sa arunci bani pe geam, efectiv.
numai bine

Chriss-T 27-02-13 18:03

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5381027)
masina nu va mai calca drept pe strada in veci vecilor, intelege asta. sudura va lucra mereu ..... daca a ajuns sa ti se rupa oalele , caroseria ta e muci! e treaba ta ce faci , dar o sa arunci bani pe geam, efectiv.
numai bine

si pentru o oala sa fac recarosare?poate o sa-i fac,dar nu acu...altii au facut din 2 masini 1 si inca circula cu ea pe strada de 2-3ani,la aia nu mai calca drept?nu e muci caroseria,ca altfel nu ma mai bagam sa o fac,oala aia are probleme,pe fata nu am,pe dreapta nu...aripile spate sunt ok si pe sub ea la fel,trebuie doar sa fac pragurile si oala.

myky99 27-02-13 23:47

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5381092)
si pentru o oala sa fac recarosare?poate o sa-i fac,dar nu acu...altii au facut din 2 masini 1 si inca circula cu ea pe strada de 2-3ani,la aia nu mai calca drept?nu e muci caroseria,ca altfel nu ma mai bagam sa o fac,oala aia are probleme,pe fata nu am,pe dreapta nu...aripile spate sunt ok si pe sub ea la fel,trebuie doar sa fac pragurile si oala.

oala aia e parte din structura masinii , e vorba de siguranta ta in joc, e fix treaba ta ce faci,,,,imagineaza-ti sa ti se rupa iar oala din sudura lu peste la 100km/h pe drum......

All times are GMT +2. The time now is 06:07.

- Copyright 2026 4Tuning