![]() |
:) atunci sunt 4 ochi de vultur pe aici 8) 8) ;) , se vede...
daca stai sa te uiti atent... daca nu... arata super bine.. pacat de janta spate , congratz.. ;) |
Hai acuma nu o dati in diverse, se vede doar daca te uiti super atent, unghiul difera ff putin... Daca nu vrei sa cauti nod in papura nici nu o iei in seama, sunt alte erori grafice mult mai grave, crede-ma pe cuvant :P
|
2 Attachment(s)
vad ca lumea o ia deja in prea serios.... asta e..
Until one another / Pana una alta, iata cum am vazut eu proiectul asta. mai intai l-am facut cu alt background, dar vazand ca toti au ramas la background-ul veki am zis ca fac una si asa... sa fie mai usor de comparat. Respect si bafta tuturor! :wink: :D |
1 Attachment(s)
Pentru azi doua imagini realizate in FREEHAND si finisate in Photoshop
Timp de lucreu 1 ora si jumatate (aproape totul e vectorial) Pentru maine alte doua variante cu FLAMES si ceva mai artistice Sper sa va placa. |
1 Attachment(s)
A doua
|
1 Attachment(s)
:arrow: ista e al meu :P
|
rotile busonu si oglinda is luate de pe BMW-u meu :)
|
Re:
Quote:
|
zice ca maisna ii urata!
|
:( mai explicit!
|
pai hai sa iti explic!!!!
Locul unde ai pus fata se vede ca se imbina parbrizul cu capota, si ai pus-o acolo ca sa acopere diferenta mare!!! Parbrizul si spatele probabil l-ai luat de la un 307 sau 206 CC!!! Rotile sunt cam in colturi si spoilerele nu se potrivesc k-lumea!!! Sper sa nu ma intelegi gresit, am scris aici ce am scris cu sensul de critica constructiva! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cllar !! :D :D
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote: