![]() |
Re: Sticker 4Tuning.RO!!!!
poza am luato si eu d p aici d p forum....da ma gandeam ca mai are careva....ms oricum... si sa speram ne scapa si p noi careva:P
|
Quote:
|
nasol omule :).....am vazut p aici discutii ca se poate gasi si cu revista....nu sti nimik? o sa caut in benzinarii....poate o sa gasesc
|
va sfatuiesc sa le lipiti pe interior cu banda dublu adeziva,asta doar daca nu aveti folie pe luneta sau ionizare
|
Sectiunea asta e pentru userii din HD.
|
atunci modificati numele topicului sa nu mai intre si alti aiurea
|
Quote:
|
Ar trebui sa modificam la toate titlul...
|
Quote:
PM la mine baieti si primiti |
Re: Sticker 4Tuning ( pt userii din HD-Deva )
buey baieti ganditi logic ca stickerele asyea sunt numai pentru membri HD-DEVA..nu ati vrea acuma moderatoru sa vi le aduca si acasa?contacta-yi comunitatile din orasele cele mai apropiate si poate va ajuta..fara suparare..
|
gata , problema s-a rezolvat , hai sa o lasam balta .. acum scrie sticker pt hd-deva
|
Quote:
|
prietene ne poti ajuta tu cu stickerele alea? lasa un mesaj t rog daca e ceva....
|
17 Attachment(s)
:oops:Deocamdata inchid topicul pt ca l-am creeat ca sa ne strangem si sa ne punem capurile la contributie cum sa facem noi aici in hd stickerele, dar cu ajutorul lui Bodyspeed :hug: si mai apoi Gratzian:hug: am gasit cea mai simpla cale
Vad ca topicul si-a pierdut ideea... :poke: Pt cei din zona: care are nevoie de sticker ma contacteaza pe PM sau Messenger si vedem cum rezolvam... :yes: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning