Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Bea69 09-09-07 19:14

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

nah...mai iubeste careva vreo femeie..sau sa merem toti dreq???:D :D :D

bodyspeed 09-09-07 20:47

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1090652)
nah...mai iubeste careva vreo femeie..sau sa merem toti dreq???:D :D :D

yeap........why not ;)

trupsisuflet 12-09-07 17:06

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 756216)
de prosti ! de PREA MULT BINE ! si dupa ce ne dam seama ce am facut (asta doar in caz ca avem o relatie misto si serioasa ne dam cu capul de pereti ) ! deobicei totul se intampla rapid si pe moment n-ai timp sa mai gandesti ! hmm baiatu mai greu se abtine , o fata se abtine desi in mintea ei ar vrea !

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 756222)
:D:D:D that's an easy one...
din placerea de-a ne f*** si cu altcineva... si noi si ele!
ce? tie nu-ti place sa mai mergi si cu alta masina din cand in cand pt ca pe a ta o cunosti prea bine? sa fie asa... ca o experienta un pic inedita...

sa va dau nr de tel al tipului caruia i-am dat papucii dupa o astfel de escapada la finele unei relatii de 5 ani?..nu suport infidelitatea si daca ar fi mai multe femei mai infipte asa ca mine n-ati mai calca nici voi in strachini dar deh..nu toate femeile se respecta
sa fiti iubiti!

Bea69 12-09-07 20:54

...acum,f sincer...nu te mai gindi sa te casatoresti vreodata...

Magos 15-09-07 12:27

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1096322)
sa va dau nr de tel al tipului caruia i-am dat papucii dupa o astfel de escapada la finele unei relatii de 5 ani?..nu suport infidelitatea si daca ar fi mai multe femei mai infipte asa ca mine n-ati mai calca nici voi in strachini dar deh..nu toate femeile se respecta
sa fiti iubiti!

Doamneeee..... :shock::shock::shock:
Si tu chiar crezi ca vei gasi un barbat care sa nu simta NICIODATA simpla nevoie de... Altceva? Si nu vorbesc de o despartire... Vorbesc pur si simplu doar de momentul in care, sexual, are nevoie de altceva.... Ce faci?? Il trimiti la c&*%e??? Sau nici macar acolo...

P.S. Are dreptate Bea in postul de mai sus.... :rolleyes2

trupsisuflet 15-09-07 21:59

magos eu ma uit la tata cat de mult o iubeste pe mama si bag mana in foc ca nu i-a pus coarne..de uitat la alte persoane pe strada e altceva ...ce e frumos imi place si mie...barbati valabili exista dar sunt fff rari...
si cine a zis de maritis?:)))nu e de mine :))))
si eu fac referire la un partener de viata nu la x-ulica cu care ies o data de 2 ori sa-mi omor timpul..aia e kk..asa cum ei isi bat joc de fete asa putem si noi sa o facem..dar sincer decat sa-mi pierd vremea cu un astfel de specimen mai bine citesc o carte sau trag un pui de somn
si inca ceva..in viata o singura data iubesti cu adevarat..restul sunt niste compromisuri ptr a nu fi singur..eu m-am obijnuit pe cont propriu si nu-mi face nimeni morala unde am fost si ce-am facut cu banii..

trupsisuflet 15-09-07 22:03

si inca ceva..atunci cand te angajezi intr-o relatie pe termen lung o faci ptr ca iti place asta si asta la "x" dar are si defectul asta..mai face si chestia asta care nu-mi place..dar eu l-am ales pe x asa cum este , il accept ca atare asa cum si el ma accepta pe mine..nu ii vin dupa nujtu cat timp cu texte ca vezi k sa vezi ce s-a intamplat k nu-mi mai ajungi si alte rahaturi..asta e ptr copii

needBrain 16-09-07 04:45

da ai dreptate X are unele chestii care iti plac dar si unele care nu-s asa...prezentabile sa zic
e perfect normal,nimeni nu-i perfect
dar,exact cum ai zis si tu,daca te angajezi intr-o relatie lunga,il/o accepti asa cum e,asta insemnand ca tu faci niste compromisuri acceptandu-i acele defecte,dar si el/ea tre sa faca acelasi lucru,nu?
in capu meu,in logica mea(ilogica)asa e normal
de ce zic ilogica?pt ca in ziua de azi...parca prea e piele pe piele
valabil si pt fete si pt baieti

Bea69 18-09-07 22:18

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1102438)
si inca ceva..atunci cand te angajezi intr-o relatie pe termen lung o faci ptr ca iti place asta si asta la "x" dar are si defectul asta..mai face si chestia asta care nu-mi place..dar eu l-am ales pe x asa cum este , il accept ca atare asa cum si el ma accepta pe mine..nu ii vin dupa nujtu cat timp cu texte ca vezi k sa vezi ce s-a intamplat k nu-mi mai ajungi si alte rahaturi..asta e ptr copii

te-ai gindit vreodata c inseamna d fapt o relatie p termen lung?
in 2-3 ani,oamenii se pot skimba f mult..atat d mult incit o kestie kre ceva vreme te a atras...poate te va scarbi...si atunci cum rezolvi "rahaturile" astea???

trupsisuflet 18-09-07 22:55

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1107544)
te-ai gindit vreodata c inseamna d fapt o relatie p termen lung?
in 2-3 ani,oamenii se pot skimba f mult..atat d mult incit o kestie kre ceva vreme te a atras...poate te va scarbi...si atunci cum rezolvi "rahaturile" astea???

schimbarile de care spui tu de obicei sunt provocate de o terta persoana..nu ma refeream la asta...ma refeream strict la o relatie in care partenerul pe care l-ai ales nu s-a schimbat..dar cu tine se intampla ceva(te incanta o alta pers sau prieteni binevoitori..situatii si situatii..oricum mana de om)..si ii bagi aluia texte ca nu-mi mai esti de ajuns...omul nu se schimba chiar singur si mai ales cand ii este bine..de obicei intervine cineva

ai si tu dreptate bea , sunt multe situatii si toti suntem diferiti..nuj ce sa-ti mai raspund..eu stiu de ce m-am lovit eu , tu ai mai multa experienta si stii si tu despre ce vorbesti..oricum am da-o amundoua nu poate fi doar ca mine sau doar ca tine..adevarul e undeva la mijloc..si subiectiv de la individ la individ

trupsisuflet 18-09-07 23:02

mai spuneai tu bea la un topic nu mai stiu care ,nici nu mai conteaza..si anume ca daca am schimba partenerii la fiecare 3-4 ani atunci nici un copil n-ar mai avea familie..o chestie de genul asta...depinde ce fel de compromisuri esti dispus sa faci si mai ales in ce moment al vietii..

Bea69 19-09-07 00:02

..da asa este..cind vine vorba d un copil deja e alta situatie,k doara nu copilul a cerut sa se nasca...
dar o relatie d lunga durata nu inseamna 2-3 luni...si din experienta proprie pot sa iti zic,k oricit d bine-intentionata ai fi...dupa o vreme buna te poti trezi k iti doresti cu totul altceva decit acum x timp...iar omul d linga tine este incapabil sa evolueze cu tine...si ce faci?te duci in baie,si scuipi in oglinda..k nu poti sa zici k ,uite..imi doresc altceva..cu totul k tu imi oferi fix aia k in prima clipa..si uite cum devine aia problema k un om evolueaza mai rapid si altul mai incet...si nu e neaparat vb d o a treia persoana...pur si simplu in unele momente trebuie sa admita omul k nu mai este suficient ceea c poate oferi..si nu sa deie vina p o a treia persoana...

aleks 19-09-07 12:48

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1096281)
bleahhhh..

2 rugaminti am la tine: nu posta remarci formate dintr-un singur cuvant, cu atat mai putin interjectii, explica ce ai de spus, daca vrei sa spui ceva, daca nu, pur si simplu nu da click pe submit post
si a doua rugaminte, nu posta de 2 ori una dupa alta, eu deobicei dau avertisment pentru chestiuni de genul asta, mai ales ca la tine a devenit un obicei.
nu o fac, pt ca nu am nimic cu tine, si pentru ca presupun ca n-ai avut timp sa citesti regulamentul forumului, fiind mai noua in zona...
multumesc, si spor la postari corecte :)

Mustang 19-09-07 23:22

Daca nu mai postam, o sa ajunga un topic mort, pe care userii noi il vor dezgropa peste 5462987562948765297 luni. :D

Sasha_z 20-09-07 12:33

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1109257)
Daca nu mai postam, o sa ajunga un topic mort, pe care userii noi il vor dezgropa peste 5462987562948765297 luni. :D

si d c sunt sigura k despre mine e vb????? k eu o sa`l dezgrop peste 276307634747857 luni:-? whatever... eu una nu pot sa raspund k dece iubesc barbatii femeile..... k doar nu toti o sa se iubeasca intre ei nu????? mai sunt cazuri da acum na... ce e frumos si lu D`zeu ii place... cum barbatilor le plac femeile ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning