| DEVIL's Style |
31-03-12 07:58 |
Re: BIMMER CAFE!
Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa
(Post 4958257)
Eu asa stiam ca realom , iti ofera date despre masina , adica cu ce a venit ea echipa din fabrica etc . Incearca si tu si vezi .
|
Quote:
Originally Posted by Manu_88
(Post 4958179)
Mda...ai dreptate era ''Logic'' dar am pus eu o intrebare la care stiam raspunsul sa vad daca e pe bune BMW-ul ala sub Useru tau...(ma refer la grupul din care faci parte nu la masina din poza) in fine...ma gandeam ca o sa se ajunga usor,usor la chestia asta.
Totusi... Daniel_Toa realom...e un site sau? Eram curios daca pot afla cu ce a fost echipata masina din fabrica fara sa ma duc la reprezentanta sau sa le trimit mail.
|
Real oem nu iti ofera lista de optiuni a bmw ului personal , iti ofera alte date tehnice despre masina , partnumber uri etc ! nu are treaba cu optiunile oferite pentru masina personala !
Manule , alea sunt baze de date la care au acces doar cei din reprezentanta ! normal ca asta e cel mai logic raspuns [ fara nici o aroganta sau etc ]. Asa am procedat si eu . Daca vrei lista cu datorile masinii tale personale sau vrei sa afli ceva despre istoricul masinii [ asta daca exista ] , singura solutie e reprezentanta ! Poti incerca sa trimiti un mail cu vin-ul masinii tale , la reprezentanta din bucuresti ! Si nu e asa greu , trebuie doar sa ai putina vointa si sa dai un mail.
www.realoem.com aici afli datele tehnice , anul de fabricatie , etc
|