![]() |
CE OM BAAAAAAAAAAAAAA..........
VAND POCKET PC CU KIT GPS PT MASINA, EFTIN HAI MA GABI NU CUMPERI? ANUNTU ASTA CHIAR E SERIOS, SI CHIAR VAND ASA CEVA, PT DETALII DATI PMM LA MINE NU LA FFOCUS... MAMA CE OM..... PEACE :peace: |
omu da tzepe...fiti geana!..eu m-am ars :twisted:
|
MAMA MAMA CE OM....
HAI FRATE CUM SA DAU TZEPE????????????? VREI SA-TI DAU BLESTEMU SUPREM LA MP3 PLAYERU ALA KRE L-AI CUMPARAT DE LA MINE? STII DOAR K STAI CU FRICA IN SAN SA NU TI-L FURE, ATAT ITI MAI TREBUIE SA-TI DAU EU BLESTEMU!!!! RETRAGE-TI CUVINTELE TE ROG SAU SPUNE ADEVARUL OAMENILOR, HUOOOOOOO P.S.:NU-I VINDETI LU FFOCUS NIMIC, K VA TARGUITIT CU EL DE MAI BINE DATI GRATIS CE AVETI DE VANZARE... PEACE :peace: |
:raving: bine...gata gata....omu e un domn...jos palaria :wink:
|
Iti prea multumesc amice pt. complimentele lasate aici pe acest forum.
Multumirile mele vor ajunge in inima ta si iti vei da seama k sunt un adevarat om de onoare. Si pt. ati demonstra acest lucru am sa te invit la o berarie pt. a te omeni si cinstii. Cu drag, al tau amic Moxxu' PEACE :peace: |
Pierdut prieten in zona Bucuresti! il declar fraier!
gasit punga gaurita plina cu aer, dau si proprietarului 40% din aerul ramas! |
vand angel eyes... tip ... ochi albastrii .. am si verzi .. de care vreti..
am multi.. am orbit multi ingerasi .. si acum .. sunt toti pe mine .. vor sa ma omoare... aksjhgjhahsdhahaaaahaaaaaaaaajutorrr :lol: |
ce e ma cu seatu ala? te-ai tacanit? :twisted: ...revino-ti
|
Am un tir de baxuri de PEPSI cu AROMA DE TAMAIE!!! Editie limitata!!! 35 mii sticlaaa!!
|
vand adidasi folositi 2 ani la joging si orele de sport. nespalati de minim 6 luni ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
na avatar! :lol: :lol: :lol:
:peace: |
eu vand...da...vand...dar bah eu am uitat ce vand...a...eu vand...vand...un sticla...cu apa dinaia care te imbata...ba sa mor yoh am baut doar o gura...doar un gura shi...bah...hih...m-a cam luat cu ametzeala...asha ca daka ...daka...doritzi...dar nu va dau...doar daka sunatzi...la 0726441260(nu e nr meu ma...e a lu o tarfa buna)
|
vand femei gonflabile .. vulcanizate . .mana a 4`a
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning