![]() |
1 Attachment(s)
lasa drak dacia aia cu bot de bmw nu vedeti ca e facatura ?
|
am 2 stopuri pt dacia liberta in stare perfecta daca stiti pe cineva care are nevoie ..........
|
ce ziceti de dacia asta?? https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=247262#247262
|
1 Attachment(s)
salut am si eu o dacia cu putine modificari momentan doar suspensia as vrea sa o las de spate putin mai tare pe fata am taiat o spira nush cat sa tai pe spate as vrea sa o aduc la nivel cu solul cam ca si in poza postata
|
pai in poza ai un mic gordini :D
|
asta stiam si eu :D si a mea o sa fie bari de protectie numa ca e 1310
|
3 Attachment(s)
suspensie
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Legat de Dacia cu BOT de BMW este pe bune legat de Dacia cu podeaua la un deget de sol :shock: WOOW dar daca vreti sa vedeti ce inseamna sa folosesti amortizoare va las poza asta cu OPEL MANTA ....... stiu k o sa ziceti k este BMW dar sincer nu este .....
|
am taiat si de pe spate o spira dar nu sa lasat cat vroiam eu. luni am sa mai tai una
|
Re:
Quote:
sunt niste cleme gen presa de arcuri care le pui pe arc cand acesta este deja pe masina shi nu enevoie sa l mai dai jos sa l tai aceste cleme tin arcul comprimat shi poti pune chiar cleme reglabile pt a putea regla inaltimea :wink: |
nush nu am auzit imi poti da ceva detali unde as gasi ca as vrea sa mai mio las si pe fata mai jos si nu am chef sa am de lucru cu presa :)
|
Re:
Quote:
intra 2 sau 3 cleme la un arc nu cred ca o sa gasesti undeva ci cred ca trebuie facute bafta shi spor la treaba |
aha... inteleg misto dacia ta sa ai noroc de ea tu ai lasato din suspensie? pai atuncea daca as scurta tija amortizorului nu ar trebui sa se lase
|
Re:
Quote:
dar l am stresat pe om pana mi a explicat fiecare piulita schimbata deci o cunosc in totalitate a mea e coborata prin urmatoarea metoda arcuri mai mici amortizoarele intarite shi coborat taleru pe amortizor daca scurtezi tija amortizorului o sa stea arcu comprimat fortat shi nu la prima da la a doua groapa pe care o iei o sa ti iasa tija afara shi uleiu din amortizor shi nu o sa fie prea placut nu incerca nu merge :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning