![]() |
Re: CLUB NISSAN
2 Attachment(s)
:-)Am gasit si poze, este vb de cea verde de GL.
Salutari si drumuri bune! |
salutare as vrea sa stiu si eu mai multe amanunte despre fostul nissan a lui dr zozo. multumesc
|
Help!!
Salut..sunt nou p aici...am de vreo 6luni un nissan sunny 1.4lx.Merge super dar as vrea sa-i schimb motorul cu un sr20det...are cineva vreun sr de vanzare? tnx
|
2 Attachment(s)
caut de ceva timp un nissan sunny b11 de vanzare ca acesta de mai jos
daca stiti vreunu spuneti-mi pls:D |
Cumpar pt un Nissan Almera an 2005 telescop stanga spate , janta de aliaj R16 originala cu 10 spite, si tripla stanga spate. MUltumesc, astept oferte pe adresa de mail [email protected].
|
Quote:
Il stiu de vreo 2-3 ani, ca am muncit in zona...dar nu stiu daca mai este. Era unu bleu-marin. |
salutare:D am un nissan primera si mi-am schimbat discurile si placutele de frana pe spate pentru ca se incalzeau foarte tare...am pus totul nou si aceeasi problema iar se incalzesc de nu poti pune mana asta dupa ce parcurg 20 30 de km si follosesc frana prea putin de ce stie cineva??:D
|
E foarte posibil sa ai pistonasele de la etrieri blocate. Mergi la un service sa ti le curete. Am patit si eu tot pe spate la nissan almera.
|
Quote:
|
Am si eu un Nissan Almera,foarte multumit de ea.Daca va pot ajuta cu ceva sunt numai urechi:D
|
Buna,sunt posesorul unui Nissan Tiida,inca din 2008,sunt multumit de ea,am facut 120.000 km si n-am schimbat nimic inafara de consumabile si cateva bucse.As vrea sa fac niste schimbari la ea,sunt multumit relativ de performantele care mi le ofera motorul de 1.6 dar as vrea mai mult si as dori cateva sfaturi in privinta aceasta.Motorul are 110 cai dar as vrea s-al duc pe la 130 poate si mai mult,pentru asta ma gandesc sa pun un filtru sport si o galerie noua,am auzit ca pentru japoneze cea mai buna este dc sport,(dar nustiu de unde s-o gasesc,pe net/in romania nu am gasit) si sa resetez softul masini,pentru a avea o putere mai mare.Vor veni si niste jante noi pe 16(https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...5184.html).Voi ce ziceti,evacuarea aceasta poate sa-mi ofere mai multa putere,pe langa sunet si de unde as putea s-o gasesc si ce filtru ma sfatuiti sa pun,pentru a avea o putere mai mare?
|
1 Attachment(s)
Vin si eu cu un Sentra 2001:D E cam prastie, dar se repara. Din punct de vedere mecanic e perfecta.
|
Salut!
Acum v-am gasit si eu! Ma alatur clubului cu un 350Z 2005 :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning