![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Quote:
|
Quote:
|
cum o vezi aici : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1319317393 asa merg, asa am venit cu ea, poza e de pe autostrada.
Am plecat sambata seara |
Frumos omule :lol:
|
1 Attachment(s)
Fata de cum esti aici e mai ridicata....
Ce planuri mai ai cu ea?:D |
Quote:
R.Equinox - planuri multe. in primul rand sa fac portbagajul clean si o alta bara, ramane de vazut cum va arata bara..oricum..clean :-P |
Eu am vrut sa vad masina si sa te vad si pe tine dar n-am stiut ca stai pana sambata.Poate cu alta ocazie.E posibil sa ajung pe la slatina cat de curand si poate ne intalnim
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si a mea e plina de defecte, am vrut sa ajung sa prind curaj pentru la iarna , pentru ce urmeaza sa fac :lol:
Bogdy, ma bucur ca te-am cunoscut, esti inca un super om pe care l-am cunoscut la Bucuresti ! :dance: |
Quote:
Cat despre LOWgan este demn de expus foarte tare multa bafta pe viitor cu proiectul.....:twisted: |
Bine ai zis-o cu parprizul spart...daca o sa vezi poze cu M5-ul TEA...parprizul spart..rau :rolleyes2
Ne vedem la primavara , mai low..mai clean..mai frumosi :lol: |
Quote:
Ne vedem la primavara mai LOW mai CLEAN si pentru mine sub Banner-ul altui club auto:lol::lol::lol: |
culmea, tocmai pentru ca este vorba de un m5 putem vorbi de parbriz spart...marca nu face totul, erau dacii acolo care il bateau la cur grav :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning