Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/278497-masina-mea-virtuala.html)

..::AnDy007::.. 27-09-11 20:36

Re: Masina Mea Virtuala

M-am hotarat sa vand masina...m-am plictisit de ea si vreau sa ma bag pe drift,cine vrea sa o cumpere sa imi dea pm cu detalii.

R.Equinox 27-09-11 20:52

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 4610267)
M-am hotarat sa vand masina...m-am plictisit de ea si vreau sa ma bag pe drift,cine vrea sa o cumpere sa imi dea pm cu detalii.

AS cumparao eu dar nu mai am $....deci...Imi pare rau.....Pacat ca nu continui proiectu...Avea potential;)

razvan17r 27-09-11 21:46

3 Attachment(s)
Am scos masina de la vopsitorie :peace: Imi place la nebunie cum a iesit culoarea .

Am fost cu ea la un service , mi-au schimbat jantele . M-au costat cu tot cu cauciucuri cam 700 de euro , mi-au pus si o evacuare sport , se aude bestial :x

Sper sa va placa . Astept pareri sau critici bine inteles :hug:

EDIT: Mai am de schimbat motorul :> Si sa vedem cum o inscriu pe numele meu . Ca am probleme cu legea :))

R.Equinox 27-09-11 21:54

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4610462)
Am scos masina de la vopsitorie :peace: Imi place la nebunie cum a iesit culoarea .

Am fost cu ea la un service , mi-au schimbat jantele . M-au costat cu tot cu cauciucuri cam 700 de euro , mi-au pus si o evacuare sport , se aude bestial :x

Sper sa va placa . Astept pareri sau critici bine inteles :hug:

EDIT: Mai am de schimbat motorul :> Si sa vedem cum o inscriu pe numele meu . Ca am probleme cu legea :))

Dute Repede la Mecanic sa-ti indrepte puntea spate...e prea mare camberu..rotile sa fie drepte...si mai laso si pe fata...mai lasa cateva filete.....;);) In rest e frumos

sorinsidesmokelfs 28-09-11 13:33

In seara asta ma duc la R.equinox sa imi cumpar jenti si toba pt fabia:)

..::AnDy007::.. 28-09-11 13:37

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4610318)
AS cumparao eu dar nu mai am $....deci...Imi pare rau.....Pacat ca nu continui proiectu...Avea potential;)

pai daca vrei o dau si la schimb

R.Equinox 28-09-11 14:02

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 4611467)
pai daca vrei o dau si la schimb

N-am ce da la SChimb....Am un DUster dar e Vai de capu lui ......e si lovit in fata....:oops::oops:

razvan17r 28-09-11 14:40

1 Attachment(s)
Mi-am inscris si BMW-ul azi :peace: I-am pus si folie pe geamuri . Din plictiseala , am zis sa vad cum da cu geamurile fumurii . Si cred ca o sa ramana cu foliile , daca nu ma prinde militia . Sper sa va placa :P

killer23 28-09-11 14:44

Cum ai fcut nr de matriculare...razvan17r ?:oops::oops:

Radu A.K.A. G.R.M. 28-09-11 14:46

3 Attachment(s)
Salut baieti.
Bmw-u` nu mai e:(. L-am vandut cu 6500$ si cui l-am dat, dupa o saptamana o facut accident cu el, dauna totala. Nu am poze cu el. Ultimele poze cu el sunt de la ultimele modificari. R.I.P. BMW:cry:
Ultimele modificari au fost franele cu etriere Porsche

Am gasit ceva pe net, si l-am luat, trebe sa ajunga. Arata in stare buna. Nu am avut timp sa ma duc dupa el, sper sa fie bine cand ajunge.
Ce ziceti de noua jucarie?:D Numa poza asta am cu ea

razvan17r 28-09-11 14:49

Quote:

Originally Posted by Radu A.K.A. G.R.M. (Post 4611589)
Salut baieti.
Bmw-u` nu mai e:(. L-am vandut cu 6500$ si cui l-am dat, dupa o saptamana o facut accident cu el, dauna totala. Nu am poze cu el. Ultimele poze cu el sunt de la ultimele modificari. R.I.P. BMW:cry:

Am gasit ceva pe net, si l-am luat, trebe sa ajunga. Arata in stare buna. Nu am avut timp sa ma duc dupa el, sper sa fie bine cand ajunge.

Pacat de el ca frumos era :cry::cry:

Frumos VW-ul , dar parca prea micut . Iti dau un sfat , cauta-ti tot un BMW :x

BMW rullz

EDIT: Un Seria 3 coupe , modelul nou . Eu daca imi mai maresc bugetul imi iau un X5 :peace:

R.Equinox 28-09-11 15:10

Quote:

Salut baieti.

R.I.P Bmw:cry:///Mare pacat.....Sper ca proiectul nou sa iasa la fel de frumos ca BMW

Robicutz 28-09-11 15:15

1 Attachment(s)
Quote:

Salut baieti.

Pacat de bmw... vrem sa vedem ce faci cu broasca...

Si eu am reusit sa-mi iau mult asteptatul E46 : Are kit de M motor : 2.0 Benzina... Acum ca am ajuns cu el acasa in mare parte il las asa doar ca il cobor mai jos si sa schimb evacuarea cu una originala...

R.Equinox 28-09-11 15:22

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4611652)
Pacat de bmw... vrem sa vedem ce faci cu broasca...

Si eu am reusit sa-mi iau mult asteptatul E46 : Are kit de M motor : 2.0 Benzina... Acum ca am ajuns cu el acasa in mare parte il las asa doar ca il cobor mai jos si sa schimb evacuarea cu una originala...

Te-ai Dat pe Domnisoare din astea mai noi ma?:lol::lol:..Ai lasat Babele?;);)

Arata frumos;);)

killer23 28-09-11 15:34

2 Attachment(s)
Salut azi am pus bod kit pe masina :lol::lol::lol::lol: si lam vopsit...

Bafta cu proiectele...

Ps: O scot la vanzare oferte...8)8)8)

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning