![]() |
Re: E36 - 318is GL 66 NVG
Felicitari , superba masina.
Nu baga in seama pe omu ,se pare ca numele il caracterizeaza, se crede foarte 'expert" . La mine avea problema ca de ce am pus turbo pe 1.6 ca nu merita,numai 2.8 ul lui e motor. La tine a gasit alt motiv " DL EXPERT". :)) |
Mariane ai devenit si tu samsar gen Rover si altii....e urat ce faci...poate masina lui Gaby nu e perfecta(sunt masini vechi nici una nu e perfecta) Uite m-ai facut foarte curios sa i vad masina lui Alin si la meeting chiar o sa am vreme sa o admir.Am vazut ca mai nou te doare capul cine merge la meeting ''ce sa cauti acolo'' pai hai sa iti zic ca are ce face ce vedea ;) ceva ce tu nu o sa prinzi niciodata pt ca esti prea plin de tine.
Gaby nu e nevoie sa bagi in seama toti aplaudacii.Pt ei mai exista un meeting se numeste GAY FEST. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: .... sa intre o masina de pompieri aici pe forum ca sa stinga acest FOC ca mi-am permis sa scriu de masina ta !!! ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOT CEEA CE AM SCRIS (CA FAC RECLAMA PROASTA UNEI MASINI ) !!! |
Quote:
|
Imi cer scuze de off-topic dar omul si-a spus strict parerea lui proprie si personala despre masina ta intr-un mod mai mult sau mai putin placut pentru tine ... chiar nu inteleg de ce sunt atatea discutii si ati sarit toti in capul lui cand puteai sa-i spui foarte frumos ca e parerea lui si data viitoare cand o va vedea la expozitie sa o studieze mai atent .
Intradevar erau cateva masini care nu prea aveau ce cauta acolo , dar trebuie apreciati si aia ca au bagat niste bani si au facut eforturi sa-si modifice masinile dar era scarbos cand Ii vedeai cu nasu' pe sus si masinile lor erau ruginite sau aveau praguri prinse cu autofiletante , plasa de 2 lei prin bari in locu' la tunele de aer si grila centrala ... plm adica te astepti sa vezi ceva mai mult cand zici CEL MAI MARE SALON AUTO-MOTO parerea mea . Salut !!! |
[QUOTE=Marian_nebunu;5718313]daca masina nu ai , e bine macar ca ai prieteni :))))))
Frate eu imi cer iertare sa vii sa iti dau 20 de lei inapoi ca nu ai fost tu multumit de masina mea :)))) |
Quote:
vino frate trage'ma de mana spune ba aici nu e bine aici mai trebuie asa plm (nu ca eu nu as sti ca mai e de lucru), dar pt "profesionalismul" care il sustine caracterul lasa de dorit! te salut! |
Intotdeauna o sa avem de lucru la ele ... plm nu le tinem in vitrina mergem cu ele , le mai atingem , le mai zgariem , mai vrem sa facem cate ceva la vechiturile astea :))
|
Quote:
|
Hai ma gata , lasati-o in iad de discutie , oricum nu se ajunge nicaieri , a gresit si Marian ca a dat drumu' la gura pe alte topicuri , s-a aprins si Melinte in fine oamenii se mai schimba etc . Fiecare la cazanul lui si gata
|
Quote:
ideea e ca am terminat rodajul si am mai facut 2 mii si cev peste si asta in scurt timp,merg zilnic si nu ma vad sa plec fara ea dimineata de acasa :) te salut! ma bucur ca iti place! |
foarte tare masina si proprietarul, bravo gaby. diferenta la tine fata de marea majoritate (din pacate si eu) este ca masina in configuratia actuala e "daily driven". nu cred ca sunt multi pe aici comentatori sau nu care zi de zi sa foloseasca un 2.8 stance.
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning