![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ai dreptate, DEM-ul este...
A mintit omul pe Facebook si eu am transmis minciuna mai departe. :)) |
|
|
Filmuletele sunt ceva mai vechi pentru ca jantele le-a cumparat Andrei pentru RLR deci, el ne poate da mai multe detalii:-)
|
Dan este propietarul sportului rosu.....masina are niste modificari destul de mari....masina o sa iasa la timpul potrivit completa si gata de drum :D pana atunci toate bune 8)
PS: o sa iasa cand o sa iese si a mea ....deci mai dureaza 8) |
Salut :D am o dacia nova care trebuie readusa la viata....majoritatea va intrebati dc trebuie readusa la viata o sa va explic !
:este in proportie de 10% mancata de rugiana in special la aripi si la capatul suspensiei sus in portbagaj :stand in soare vopseaua nu mai are luciu ..deci un aspect urat ce ziceti cam cat m-ar costa sa o fac ? se poate face si acasa ?daca nu spuneti-mi si mie unde o pot duce!! si as mai vrea sa ii mai fac si cateva modificari un boody ce ziceti merita ??? |
Quote:
|
Quote:
P.S. Masina a fost facuta acum foarte mult timp |
Am vazut ieri pe fata cartii un Sport alb, usa scurta, evazari de inspiratie Delta Integrale, Gotti R17 late rau. Statea-ntr-un sopron de mult timp.
Tot plangea unu' p-aici ca vrea sa salveze vechile Dacii de raliu, s-o caute p-aia. |
Nu mai pot edita.
A gasit FIF-u' poza, el zice ca-i usa lunga. O fi. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1359145623 |
Intr-adevar e cu usa lunga, uita-te la coltul din dreapta sus al portierei si o sa vezi ca are coltul patrat, cea cu usa scurta are portiera de berlina normala.
|
Asta alba o caut de ceva timp,dar inca nu am gasit-o.Daca are cineva detalii despre ea il rog sa ma anunte.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Baieti, am si eu nevoie de ceva detalii legat de aceste 2 Dacii si inca una, pe care am vazut-o zilele trecute pe o strada in cartierul Berceni si era o poza cu ea si pe internet dar nu o mai gasesc. Avea ceva de genul DAV la numar si era galbena-bej cu dungi Gordini negre. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning