![]() |
Re: My Renault 5 GTR project
Quote:
Nu ma intereseaza CNCA. Noi am sesizat doar cateva inadvertente si am comentat... nimic mai mult. Precum ai observat tu asa am observat si noi ca la postarea rezultatelor s-au folosit si alti termeni... Eheee, tocmai ca avem! Avem doua trofee de la CNCA SPL Challenge / Extreme SPL Open - Locul 1 si Event Record la 4tuning days in 2009... de aici ne-a mirat si pe noi cum de a aparut Event Loudest Car la CNCA... :-) Hmmm, deci, cum stam cu documentarea? ;-) |
Quote:
Se discuta de GZ in acel topic, de record national si de altceva, despre care deja am spus ca am gresit prin extrapolare. |
Quote:
Scrie pe vreo cupa de la CNCA cumva Event Loudest Car? Scrie in regulament Event Loudest Car? Nici macar pe forum nu cred ca mai scrie, cu ocazia asta. Dar nu ti se parea de bun simt sa semnalezi "inadvertentele" cand au aparut, in loc sa acuzi fals copierea denumirii, daca tot conteaza pentru tine lucrul asta? Da, cum stam cu documentarea si cu bunul simt? :) Tocmai ca aveai cupa aia la indemana face interventia ta mai penibila si ne-justificata. Nimic nou! |
Quote:
Nu ii spune extrapolare ce ai facut tu acolo. Ii spune flame inutil si bagare in seama. Omul a spus loudest car in contextul in care atribuia un rezultat unui brand care detine cel mai mare rezultat ROMANESC in competitiile de SPL. Tu ai spus Event Loudest Car de la EMMA. Care sufletu' meu e legatura? :) In afara de aia din mintea ta, de vezi tu extrapolari. |
Quote:
|
Quote:
Si de la ceva scris pe o sectiune (nici macar la toate etapele) pana la mirare si acuza clara si explicita de copiere a unei denumiri, nu simti nici o diferenta? |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
domnu IM am si eu o intrebare, daca anu asta se doboara recordu ala de 159.99++, ce faceti mergeti si cumparati un alt automobil de 170++?:lol:
|
Quote:
Quote:
Referitor la rezultatele din competitiile SPL din Romania, aici gresesti in exprimare. Cel mai mare rezultat ROMANESC in competitiile SPL.... adica? Poate vrei sa spui ca sistemul a fost construit in Romania, ok, de acord... dar ce legatura are cu cel mai mare rezultat ROMANESC in competiile SPL??? Tot in Romania am participat si noi, ca proprietari ai Citroenului, deci.... hai sa ne lamuresti? Daca participa Andree din Germania as fi inteles, dar nu este cazul. Automobilul l-am cumparat, l-am modificat, etc... si am participat ca roman. :-) Deci, ce sa intelegem? |
Quote:
Cat despre acel rezultat, hai sa amanam discutia inca putin. Inteleg de ce te agati, intelegi la ce ma refer. Pentru mine in continuare nu este performanta ta (a voastra). Am explicat si de ce (nu o data). Dar ma repet, de dragul porumbelului pacii o lasam asa... inca putin. :) |
Quote:
Timpul = bani! Am preferat sa achizitionez AX-ul gata construit la aceea vreme si sa il modificam, imbunatatind rezultatul pana la peste 162dB neoficial. Singurul competitor cu mare potential a fost Blak, cu sistemul DD. Ciprian s-a retras si am ramas singuri la aceea vreme, pentru care in scurt timp am vandut AX-ul. M-as bucura foarte mult sa vad un rezultat mult mai bun decat acel 160dB obtinut in 2006 in dB Drag Racing Super Street 1-2. |
Quote:
Asa sa fie. :) |
Quote:
Mai intreb inca o data : Despre ce lipsa de maturitate este vorba(a cui , de ce? etc) ? Am adresat mai sus niste intrebari care sa ma lamureasca si NU am primit raspunsuri.Consider(am) ca exista macar atat respect reciproc cat sa fiu lamurit asupra nuantei in care s-au facut anumite afirmatii. Cred ca am dat dovada de respect cand am EXPLICAT ceea ce am vrut SA EXPRIM prin posturile/afirmatiile mele. Prefer sa nu raspund la "flame" dar cand simt si cea mai mica jignire puteti fi siguri ca va voi cere explicatii (ca sa ma lamuresc exact si sa evit sa inteleg gresit). |
Quote:
|
Quote:
Rezultat oficial? Da. Motiv de lauda si multumire? Din punctul unora de vedere... Nu. A cumpara o performanta este echivalentul recunoasterii incapacitatii de a obtine acea performanta cu resurse proprii. Asa cum au reusit si alti romani, fara sa fie importatori sau montatori. Nu mai enumar. :) Anul asta o sa avem despre ce povesti anul viitor. Pana atunci... discutam despre trecut. :) Sper ca ti-am raspuns suficient de detaliat. Nu e vorba de suparari sau baricade. Doar de opinii. Nu contesta nimeni rezultatul. Erau discutate "realizarea" si "motivul de mandrie". Atata tot. :) PS: Am sters o parte din post... Chiar nu are rost. Si mai si rimeaza. :lol: Vorbim cu Termlab-ul in fata cand o fi timpul. Pana atunci mai bine lucram in loc sa ne dam cu parerea. Valabil si pentru mine. ;) |
Re: Pachete de membru CNCA (Membership)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning