Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

mask2k 07-03-07 10:42

Re: Polo GTI vs...

pai da dar probabil stii cum se misca pe un golf 3 nu 2:D

BULLETTT 07-03-07 19:00

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 785371)
sincer mie asa mi-a lasat impresia cum ca ar fi un 2.9 sau un 2.8 umblat...mi-e greu sa cred ca e un 2.8 simplu fara nimic...pt ca stiu de pe vremea cand aveam 130+soft cum se misca un 2.8 normal :)

Vrei sa spui ca doar cu soft faceai un vr6 in mintile lui?...imi este greu sa cred asa ceva....eu am vr6 si am incercat cu vreo 3 golfuri softate si pe toate le-am papat.

Alfa_band 07-03-07 19:17

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 786487)
Vrei sa spui ca doar cu soft faceai un vr6 in mintile lui?...imi este greu sa cred asa ceva....eu am vr6 si am incercat cu vreo 3 golfuri softate si pe toate le-am papat.

Baiatule te bagi ca musca sti tu unde .Daca nu cunosti de ce te bagi in discutie aiurea?

zGb 07-03-07 20:11

@mask2k : sa stii ca diferenta de greutate intre un golf3 si golf2 ambele vr6 nu e asa mare precum crezi tu

@bullett : daca aveai un corrado,golf3 mai ziceam dar cu passat...lasa-ne :)

salut alfa :)

Alfa_band 07-03-07 20:24

Ca sa fie meniul complet pt vineri se baga cineva?
Salut zGb !

mask2k 07-03-07 21:23

[QUOTE=zGb;786678]@mask2k : sa stii ca diferenta de greutate intre un golf3 si golf2 ambele vr6 nu e asa mare precum crezi tu

fie cum zici tu :))

zGb 07-03-07 21:55

eu sincer nu cred ca sunt mai mult de 100-150kg (desi ma indoiesc ca ar fi 150kg) ca sa zici ca e super dramatic...spun doar din ce-am auzit si din ce-am citit :)

mpa 07-03-07 23:46

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 786900)
eu sincer nu cred ca sunt mai mult de 100-150kg (desi ma indoiesc ca ar fi 150kg) ca sa zici ca e super dramatic...spun doar din ce-am auzit si din ce-am citit :)

Eu sincer zic sa ramanem fiecare cu ce stim mai bine. Nu vad de ce o dam in presupuneri. Masina e stock. Ai intrebat am raspuns. Eu zic ca e civilizat asa. Daca vrei sa iti zic greutatea intreaba si daca o sa consider alaturi de Sorin ca e oportun sa o comunicam o voi face. Dar hai sa nu ne mai dam cu presupusul. Si vezi ca mask stie cum sta un VR6 si pe Golf 2 si pe Golf 3 si pe alte masini. Asa ca daca iti zice ceva in materie ar fi bine sa il crezi pe cuvant.

Rabanne 08-03-07 03:11

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 746696)

@kyl: astept sa ma dau cu unul, cu altul, care sa nu imi dovedeasca altceva decat am vazut pana acum... sincer!

Ce impresie ti-a lasat totusi GTI-ul de Bacau?:)

Zyx 08-03-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 787259)
Ce impresie ti-a lasat totusi GTI-ul de Bacau?:)

Mi-a lasat o impresie buna, atat pot spune... sper in seara asta sa fie mai cald sa vedem care e treaba mai exact...

bogdan_kwx 08-03-07 12:58

mai e golful de bacau aici?

Zyx 08-03-07 13:12

Cica asa...

Achim 08-03-07 13:14

opa... iese lumea la vanatoare! :D

Rabanne 08-03-07 14:27

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 787773)
Mi-a lasat o impresie buna, atat pot spune... sper in seara asta sa fie mai cald sa vedem care e treaba mai exact...

Pai atunci incerc sa-l chem pe la mine in dupa-amiaza asta sa incerc o setare mai agresiva poate reusesc sa-l fac sa-ti stea in fatza decisiv, cu toate ca DSG-ul ala ma pune pe ganduri. Vedem...vb diseara:)

Lasand asta la o parte, exista vreun TFSI care sa-ti fi tinut piept mai bine decat Bacaul pana acum?

Zyx 08-03-07 16:46

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 787954)
Pai atunci incerc sa-l chem pe la mine in dupa-amiaza asta sa incerc o setare mai agresiva poate reusesc sa-l fac sa-ti stea in fatza decisiv, cu toate ca DSG-ul ala ma pune pe ganduri. Vedem...vb diseara:)

Lasand asta la o parte, exista vreun TFSI care sa-ti fi tinut piept mai bine decat Bacaul pana acum?

DSG-ul ala face toata treaba... pierde daca e la cuplu (ca trebuie limitat), dar castiga pe schimbare, asta e...

Pana acum, in conditii normale de aderenta, nu. Inca astept, pentru ca, sincer, totul e posibil + ca nu sunt adversar direct, sa spun asa, masinilor echipate cu motoare TFSI.

All times are GMT +2. The time now is 18:00.

- Copyright 2026 4Tuning