Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Teroarea 24-12-06 23:26

Re: Oltcit Trs

Quote:

Originally Posted by diesel_pw (Post 672698)
Numai Portelanuri aicea.... Aveti Grija la Borduri sa Nu va stricati FIBRELE... TUNINGURII??? Faceti si Voi ceva klumea la Motoare ca si tataia la Dacia lui isi face Barii. uitati-va si Voi pe aicea ce face un Oltcit https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=463&pos=169

hehe mai e pana la finish poate ca l`a facut .. oricum care e parerea ta daca el isi pune fibra pe masina trebuie sa aiba si la motor modificari majore sau ce?

Magos 26-12-06 01:59

dl diesel_pw... hai sa iti explicam noi cum sta treaba, in case u haven't notice !! dupa cum prea bine stii, exista 2 tipuri de tuning: exterior si motor!! Tu vb de cu totul alta treaba, asa ca nu vad de ce te impacientezi atata!! Fiecare munceste la masina lui si incepe cu ce vrea... Design sau Performanta!!

SGM si PMD sunt strict pe performanta, asa ca nu vad de ce le dai exemplu!!

Partea cu fibrele, lasane-o noua si vezi-ti tu de treaba, ca nu ai muncit tu la tot... ;) Chill... Cand o'i muncii la fel de mult ca si baietii astia pe care ii critici atat de rau, atunci o sa luam "criticile" in seama!!

partea cu pmd.... nu e asa cum pare....;)
prieteni stiu de ce....;)
pmd chiar a participat la salon ....de tuning...la prisma... si acolo clar nu s-a vazut ce poate motoru ..dar s-a vazut.... .... vopseaua interiorul . neoanele. jante.. linia body-kitului si s-a auzit si muzica .... by bodyspeed

Magos 26-12-06 02:00

Quote:

Originally Posted by diesel_pw (Post 673697)
Mai COPILU daka tu Crezi ca ai facut TUNING punind 2 FIBRE si 2 Beculete ai Noroc ...e CRACIUNUL. Face Bine de un POM DE IARNA.
CE spui TU... Nu ai Unde sa alergi???? uita-tela baiatul ala cu DACIA SGM sau baiatul cu Oltcitul din CRAIOVA PMD sipoate Inveti ceva de la Ei.

aaaah... si ai fost bestial... =)) te rog frumos citeste topicul de la inceput, si apoi da'ti cu parerea!!

Merry X-MASS!!

Ja_Rule 26-12-06 11:07

alooo nu ne dorim figuranti pe topic :) eject ca mai sunt si altii

Magos 26-12-06 14:32

bine tu Ja Rule... Si bodyspeed, stiu asta, dar nu mi s-a parut corect sa inceapa cu exemple din acestea...

Ja_Rule 26-12-06 17:13

sa fie el sanatos, iar noi sa ne vedem de treburile noastre

NightDevil 26-12-06 19:32

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 672788)
aratami mie un tataie sa faca ce am facut eu la masina si eu. iti dau cheile d la masina mea. pana atunci. explicate mai bine cand scrii ceva. exista 2 feluri d tuning. motor si exterior. am preferat exteriorul. nu prea ai unde sa alergi cu ea. mai bine sa arate superb.. parerea mea.. domnul.. tataie cu bari

si daca i-ti arat eu i-mi dai cheiile? nu a facut ce ai facut u... a facut motor interior exterior ... pacat ka nu am poze dar am sa-i rog pe niste baieti sa-i faca niste poze data viitoare cand o sa mai ajunga pe acolo....

aXelstorm 27-12-06 00:13

Defiecare data cand se ajunge la asa ceva trebuie sa vedem clar unde bate acea masina: show & shine sau un diavol tehnic gata sa rupa pe 400m 1000m sau de ce nu la indemanare. Omul a dat-o in bara cu primul proiect, a avut cateva greseli, dar daca nu gresesti nu inveti. Oricum, masina e ok, dar...prinde-i spoilerul de fata altfel decat in suruburi vizibile in exterior.

Concluzia e simpla: masina daca ti-o faci pt show, o vom vedea la cine stie ce eveniment 4tuning, iar daca e pt racing, are la dispozitie 400m pt a arata ce poate, asa ca frumoasa sau urata, o masina e facuta "one design" pt a fi in primul rand pe placul celui care o modifica/repara/conduce si o viseaza noaptea. E greu sa judeci un om pt ce a facut pe o masina , atata timp cat acea masina are o linie armonioasa, si atat timp cat proprietarul a bagat banu' grupa in ea si munca si timp etc...(parerea mea)

Magos 27-12-06 13:26

that's right!! ;)

vali-tgm 27-12-06 14:00

uite cum vine unu si se baga pe partea de oltcit sa vada si el ce lucra lumea sa vada cum sa strice ce fac altii. ia lasati prostiile ca iara deviem de la subiect. aici e vb de un oltcit misto. nu ne intereseaza trecutul proprietarului nu ma intere cate tipuri de tuning exista si alte pareri personale ale altora ca nu suntem la diverse.
aici e vb de un TRS pana acuma f frumos si sa se vb cat mai strict de acesta. sau de oltcit in general. si tuning poate fi orice modificare suplimentara decat modelul de baza din fabrica. deci 2 praguri si niste spoilere poate fi tuning.
si oricum decat sa lase un oltcit sa moara mai bine l-a facut si arata chiar f bine.
cu cateva modificari ar fi chiar super (imi place mai discret nu de alta)

pt cei de-ai casei de pe partea de oltcit imi cer scuze pt iesire.

B-14-BYE 01-01-07 10:55

La multi ani si un nou an cat mai bun.. si cat multe oltcituri modificate.. si motoare turbo. eu sunt un pik cam beat acum .

diesel_pw 01-01-07 16:34

D.soara <d.na> Magos, Cred ca Pot face si Io` diferente dintre `Design sau Performanta!! ` Si Prefer sa nu mai INTRU in sub. asta ca e Foarte delicat la VOI aicea<uni caposi se simt JIGNITI> Insa Io` va astept la BZ in Aprilie cu TURBACIUNELE Voastre.

diesel_pw 01-01-07 16:37

Asta..Doru de ce nu te duci asta la Pimp my Ride sa-i inveti cate ceva pe aia... si apropo IO` am KM in desfacut Motoare citi nu ai tu cu masina<care o fi ea,de tuns de calcat .u sti>
La multi ani si Voua>

Magos 01-01-07 16:41

Iar v-a apucat cearta?? Chill!!!!!!!

OltcitPower 01-01-07 16:44

domnu` diesel...m-ai lamurit cu semnatura ta!
hai sa...lasam balta certurile astea!
nu isi au rostul!

nici mie nu imi place masina din topicul asta, si incerc sa ma abtin de a scrie aici. Nu ai putea sa faci si tu la fel?

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning