![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
Nostra culpa pentru intarziere.
dar trebuia sa plecam la 8 si am plecat la 9 la intrare in Buzau am luat un radar toate cele 8 masini ( a durat o ora pana ce a scris gaboru 8 p.v.- uri), iar la iesire din Buzau am mai luat un radar care s-a lasat si cu luare de certificat. la Focsani i-am asteptat pe baietii din Constanta ca sa venim cu totii s-a rulat cu viteze de peste 160 la ora dar cu toate astea am intarziat oricum totul a fost super |
Quote:
Felicitari organizatorilor :lol: :lol: |
cu un bmw e46 320d hidramat... cu nr de vaslui... albastru inchis...
|
Quote:
mai eu zic ca a fost frumos pt o prima intalnire.... normal ca au mai fost si niste minusuri dar se completeaza cu restu... oricum il felicit pe zoz pt efortul depus ...si pt interesul de a organiza aceasta intalnire oricum eu zic ca a fost destul de reusita, iar specatorii au fost super incantati de ce au vazut ... |
Quote:
ma, eu unu nu am zis ca s-ar face ceva la VS, mai ales ca nu prea mai stau pe acolo (doar parintii mai stau), iar eu am venit din partea iasului. ********** =================================== calm man, calm, intrebase omul de curiozitate....-aleks |
sigurul minus ce il putem da politiei rutiere a fost la deschiderea coloanei, ca agentul din intersectia cu str stadionului(langa casa grande) a lasat sa intre pe toata lumea (camioane, triler auto, etc) si asta a rupt coloana...
in rest, pana la magura, nu a fost nimic prost organizat, doar incidentele cu plata, care pur si simplu nu depindeau de organizatori... |
Quote:
oricum... restu a decurs bine |
1 Attachment(s)
Nu e cine stie ce dar.....Download it :
|
chiar ca nu e cine stie ce..in fine..
|
mai are cineva poze si filme?
le poate urca aici? |
gaBI filmase dar a zis ca nush ce a patit la laptop si nu poate pune nik p el.....il ajuta cineva;)
|
Super intalnirea! Il puteti considera fara rezerve o reusita atat dpdv al nr de masini prezente cat si al numarului mare de vizitatori. A...si sa nu uit de "press coverage"...
Noi, cei din Suceava ne-am simtit extrem de bine, iar atmosfera a fost mishto. Intr-adevar coloana a fost cam "diluata", dar nu a fost vina voastra...nu aveati ce sa faceti... Presupun ca urmatoarea intalnire 4 tuning o facem la SV, nu ? Ar cam fi randul nostru de acuma... Multumesc in special lui Ionut (pentru ca ne-a hranit:D ) si lui Aleks, ca ne-a purtat de grija mai ceva ca o closca desi era ocupat pana peste cap:D :D :D si nu in ultimul rand lui Mertzan, Gabi (pt pozele de familie:D ) |
intradevar... intalnirea a fost o reusita... dka o sa imi permita siteu o sa pun si un film de pe camera mea video....
off=topic... KillerB (mai nou mama mea adoptiva :P :) ) tre sa ii multumit lu ionutz de 100 de ori... ca dak ai stii cat a intor majina pe unde nu trebuia ca sa ajunga in coloana... si ca sa dam de voi si sa vi se inmaneze mancarea :) :P oricum baieti.. super.. ;) si poate reusim si la sv sa facem o intalnire ;) |
Pentru prima data nici unei femei nu-i place,dar eu zic ca a fost ok la cat si-au dat silinta baietii si pana la urma a iesit.Treburile astea se invata din mers si experienta.Am tras eu niste clisee pe acolo cu cielo ala taxi si BMW.Dupa ce le trag de pe camera pun ceva si pe aici.Bafta in continuare
|
7 Attachment(s)
.....
multe masini...a fost chiar frumos.pacat k nu am ajuns mai devreme. thx aleks k ai stat dupa noi...volga albastra :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning