![]() |
Re: Spider Tuning
sal suspensii sport ceva...pt seat ibitza 2002?? shi niste preturi? mc...
|
Quote:
|
cred ca optez pt plasma......si aia o poti pune tu?
|
man, ceva ceasuri bord plasma pt bora gasim? :) m-am plictisit sa ma tot uit la alea :)) :D
|
gasim..ce fel de bora ai?? km/h si ture??
susp ibiza....de la WEITEC - APROX -30 mm - in jur de 450 eur |
man e o bora 1.9 tdi 90 cp, 220 km/h pe ceas max si ture iti spun maine :)) ca mi lene sa mai deschid garaju, da cred ca 5500...ceva de genu..iti zic maine dimineatza :)
|
plasma pt mg ? :twisted:
|
5 Attachment(s)
Uite aici ceva poze din Felicia Makeover
gata scaunele cu Spider brodat - arata mortal. Bara fata transformata din cea originala Interiorul (podeaua izolata) Motorul e gata - multe elemente vopsite electrostatic In 2 saptamani tre sa fie gata |
vreau sa vb si eu ceva cu tine aoki. legat de ceasuri de bord pt masina mea, preferabil daca se pot rezolva cu plasma, si ceva cosmetizare pt jante si pt motor dak se poate.
|
3 Attachment(s)
inca un stage....
mai avem un picutz si e gata |
corsa rosie ii aia pentru care cautai usa drepata fata?
|
Quote:
am gasit - akum e la vopsit |
ce ai degand sa faci cu polo`ul albastru?
nu`l vinzi? |
niste jenti pe 14 ca la felicia unde gasesc?
sa mearga pe astra f si cam cat is? ms |
6 Attachment(s)
Gata bolidul
Uite ultimele poze. De vanzare - 5999 Eur Povestea suna cam asa: Exterior - aripi evazate, haion curat - nr in bara spate Jante AEZ - 7,5 fata si 9 spate - de 16 toli Oglinzi M Eleron Autostyl Masca fata Milotec Interior: Scaune sparco, volan..etc - retapitat in partial textil partial piele ecologica cu gaurele Tehnic: Suspensie rally cu arcuri H&R, Frane disc spate, evacuare Borla Motor: axa de curse, admisie directa RAID - aprox 90 CP |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning