![]() |
Re: Tg-jiu
poate o sa aveti si musafiri :D
|
Quote:
|
mane , urmatoarea intalnire o facem tot in tg-jiu si o sa avem aprobare si de la politzie si de la primarie , dar problema e k tre sa alergam vreo 2-3 zile k sa obtzinem aprobarile astea , vb mai multe pe mess k am niste idei :D
|
Quote:
|
hai sa incercam sa lasam discutziile despre liniutze pe forum pt k acuma o sa fie si politzia printr noi , vretzi sa vb despre liniutze va sugerez PM-u k sa nu avetzi surprize cand va intalnitzi , si GJ 25 MGB inceteaza cu afirmatzii de genu "EU AM PLECAT LA LINIUTZE ATUNCI" k nu e bine pt tine , d c nu zisasi "EU GJ 25 MGB FAC LINIUTZE ILEGALE PE UNDE APUC" ! sorry dak am suparat pe cineva dar am dreptate , o sa fie si politzie pe forum de acu in colo !
|
Quote:
|
da , dar la fiecare intalnire o sa fie si politzia acolo k sa ne streseze din cauza unor afirmatii ! intzelegi ce vreau sa zic , nu ma intereseaza dak patzesti tu ceva din cauza liniutzelor dar ma intereseaza dak ne interzik noua sa facem intalniri !
|
:) eu vin cu televiziunea
|
eu nu mai inteleg nimik,se zice k trebuia sa fiu moderator pana acum,dar nimik,s-a inchis si theadu-l cu discutia d moderator,c se intampla?
|
ai rabdare ;)
|
rotitza nu mai are stare :)) ce rezolvi mai daca esti moderator ?
|
nu rezolv frate nik dar nu stiu dak trebuie sa fac acum ceva
|
pai se pare k acu esti...:D
|
Welcome To My World cristea_rotitza
|
esti verde cristea :D