![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
recomand JimGod, super piese:peace:
|
1 Attachment(s)
buna ma numesc Mihai sunt un pasionat si un detinator de o pisicutza frumoasa...tot ceea ce am mai avut de adaugat erau doar oglinzi de tip M pe care le-am gasit din PACATE la domnul GODEANU ROBERT(0727901705 din mehedinti cu ID [email protected] sau cu numele magazinului SC.PIESE_AUTO_BMW)...de ce din pacate...pt ca spunandu-mi ca produsul pe care il avea la vanzare adica oglinzi electrice si heliomate am avut minunata surpriza de a-mi trimite doar carcasele oglinzilor lasandu-ma mai exact fara sticlele de la oglinzi motorase,cabluri cu mufe,suruburi si suportii pt motorase
recomand tuturor cumparatorilor sa evite toate contactele cu acest distribuitor considerandu-l extrem de inselator aceasta este poza cu nefericitele oglinzi inainte de a le primi eu |
Quote:
Un MARE + pt Mihaiza, Teo&Gogu..Skillzu&SPrinter ( ei vin la pachet:lol: ) oameni de nota 10! |
Quote:
Aici soisant sentrimetra, acolo ? :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
da...m-am plans si la prietenul meu cel care m-a ajutat la reconditionarea masini mele SIMINA THEODOR un prieten de milioane si a vorbit cu membrii site-lui sa-i blocheze activitatea pe acest site |
Inca un plus pt CatalinM6.
Nu-s multi ca el! |
userul:cristy_20o6
1)masina nu e pe numele lui 2)proprietarul are datorii(nu ofera fiscal) 3)foarte neserios m-a facut sa ma duc pana la timisoara degeaba 4)masina prezinta semne de rugina nu este asa impecabila cum spune el(pragul stanga fata este astupat cu o tabla) http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10773579.html |
Quote:
|
recomand si eu trushk_vl - niste basini in exprimare de zici ca e cel putin director, si preturi de cocaina la piese. mare plus
|
Mare atentie la jegosi de genul :
siera prod impex srl , soseaua turnu magurele , nr 70-90 , sector 4, bucuresti. punct de reper gard in gard cu sellgrosu din berceni 0734105606 , cornel savulescu. 0749011890 [email protected] Nu stiu exact ce service e, ma pune sa ii trimit faruri de e46 si dupa aia se face disparut ! daca are careva vreo cunostinta pe acolo , trimitetii salutarile mele si tot "respectul" meu pentru oameni ca el ! |
Recomand burnout_bmw :!: super baiat, piese bune, preturi bune :lol:
|
Nu recomand R-BMW
E cam mincinos...:blahblah: |
referitor la mizeriile de oameni care inseala userii, intr-o zi am sa-i fac la unu' sa-l bat pana ma plictisesc, ca asa, daca doar postam aici, e degeaba...omu' da 4 euro, isi ia alta cartela, isi face alta adresa de mail si alt user, si e curat ca lacrima
|
Quote:
|
Recomand Crinutza si Emu!!! Super baiat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning