![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Scuze..am gresit icoana aia de sus...imi cer scuze din greseala...
|
yo sunt bine sa speram ca si celalat coleg va fi bine...:sad:
deci viteza nu aveam.. am avut o probelma tehnica cred yo...nu cred sa fi fost explozie am auzit o pocnitura pe stanga fatza si sa ridicat de spate masina... am incercat sa redresez dar nu am reusit (akuma posibil sa fi fost de la directie sau frana:cry: :cry: )mutumesc tuturor care mi-au urat insanatosire si sa ne rugam pt celalalt coleg sa scape:cry: :cry: :cry: Doamne nu doresc sa se intample la nimei ce mi sa intamplat mie:cry: :cry: Nici akuma nu imi pot imagina cum de traiesc:cry: :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si sincer...nu am nimic cu Lucian...chiar imi pare fff rau...dar faza cu explozia este aiurea....:| ce avea cauciucuri reespate?? ce naiba!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Urate nu dorsc la nimeni asa ceva aveti grija baeti si conduceti prudent.
|
am o veste buna....ma rugat lukian s-o zis pt k el este plecat.....prietenul lui este bine...se misca , mananca , vorbeste ...sa speram k o sa fie cat mai bine
|
Quote:
|
Insanatosire grabnice prietenului ... Pt cei cu peugeot 307 si Fiat albea ... curba se poate lua cu 170 in conditii de sigurantza ... (cu cauciucuri Debica:lol: )
|
asta trebuie notat (:))....
|
Nu esti nomral mah rbo. :)) frate dar mentioneaza ce caucioce am eu :)) RBO nu mai incuraja lumea la prostii
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning