![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
Golaf am votat si eu fara sa stau pe ganduri. Am vizionat si filmul de la Top Gear !
|
Quote:
Subaru are un 4x4 fantastic dar in concediu relaxat si cu 300km/h prefer sa merg in BMW. |
am vazut comparatie intre Golf,130i si Opel Astra OPC........130i le-a facut pe toate avand cei mai multi cai 265CP...la design as opta ptr OPC,dar in topic ptr 130i
|
Si Io Am Votat Golf .am Vazut Un Filmulet . Se Aseaza Bine Pe Asfalt.
|
R32 e la fel de stock ca si 130i si amandoua sunt pentru moment modele cele mai puternice pe care poti sa ti le iei de la seria 1 respectiv Golf5.Dar in mintea ta tulbure nu prea realizezi ce ai scris,vezi ca numai tampenii scrii.
|
mai frate GOLF V r32 are 250CP si BMW 130i are 265CP!!!;-)
|
asa si? crezi ca 15cp in plus sunt vro diferenta?
|
Eu aleg BMW, in masinile astea am mers pana acum si sunt extraordinare, mai ales ca a iesit seria 1 facelift
|
Quote:
|
Quote:
|
plm.....iozic k conteaza si 15CP.......la demaraj.........;-)
|
Tu mai bine ai invata sa vb gramatical corect.
|
ma scuzati...intr-adevar zic,,,,,,,,,,,,,,,,,k,,,,,,,,,,,,,,,,,,,conteaza si 15CP.....cat de cat acolo se vede diferenta...............;-)
|
Scuze...ai putea incerca sa mai citesti o carte ceva..n-a murit nimeni din asta...sau arunca ochii intr-un dictionar de sinonime...abia ai terminat liceul,e cam rusinos felul cum te exprimi,aurolacul de la coltul blocului meu isi gaseste mai bine cuvintele cand vrea sa exprime ceva;)
Ia vezi: "...ziC_Ca_Conteaza.." nu-ti suna mai rau decat "..spun ca este important.." /"..cred in aportul..." /"..conteaza ,cred eu.."....etc. Daca te gandesti un pic vei gasi imediat cel putin 10expresii pe care le-ai putea aseza acolo,in locul cacofoniei;)...ganditul e o problema? Scuze pt. offtopic .Rog a fi sters postul dupa ce este parcurs de userul "platon911"(=))) PS: macar n-ar fi trebuit sa-ti alegi ca username "platon"...nu stiu daca o exista si vreo firma/emisiune/manelist cu numele asta,insa eu cand aud Platon,ma gandesc in primul rand la Filozoful Platon al carui nume...oh...nici nu vrea sa te-ntreb vreun amanunt legat de cel al carui nume l-ai pus in Nick...mi-e frica":> |
am ales golf ul. mi se pare o masina mai solida decat 130i, are si un motor mai puternic
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning