![]() |
celor tristi si fara pofta de viata, le recomand sa traga o privire pe semnatura lui Hondaru :)
ce dreaq?! o singura viata avem... si merita sa o traim la max... fara tristete si alte chestii....just phun!!! :twisted: |
Re:
Quote:
Eu mi-am dezvoltat pasiune pentru asta mic: \" :wink: \" - il keama Rică si mi-e simpatic! |
ca sufera el... ca sufera ea... ca sufera aman2... dc??? din cauza ca poate unul din ei e prea incapatanat... poate ca unul nu stie sa ierte... poate ca nu gaseste cuvintele potrivite... poate ca nu are curaj...
sau poate ca deja aberez eu! |
Re:
Quote:
desi , ea crede altceva :( cum zicea eryka ... \"unul dintre cei 2 e prea incapatzanat\" ... anyway ... |
Re:
Quote:
|
Baaaa,voi sunteti bolnavi...cu capu'
Doamne iarta-ma da' asta nu-i un site cu si despre masini? Ce dreq ,am ajuns la Mircea Radu? Ce face moderatorul,doarme?Cum poate sa dea voie la asa ceva? Baaaa,reveniti-va! |
te mai bagi mult aiurea-n seama ???nu te supara , insa , daca nu te intereseaza, nu CIteSTI!!!! si cu asta basta ... nu ? ;)
|
yyuuppyy mi-am gasit shi eu o fata potrivita...shi ca inaltzime shi ca ani shi ca bani...ca tot... asta este o cheama Flory...
|
aha... felicitari CT-03-ART... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
poza :) sa vedem :)
|
inca nu am poze in calc or sa fie dar cred ca in weekend ca va fii o shedintza foto la mine akasa... :twisted:
|
Re:
Quote:
Auzi ma....site despre masini&tuning Si incearca data viitoare sa te adresezi mai frumos |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
take care sa nu faci prostii ! mai bine cu pasi mici si repezi decat cu pasi mari si sa faci vreo prostie s-o pierzi ! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Forum despre masini&tuning... sunt de acord cu tine... n-am pus la indoiala faptul asta! Dar daca esti atent si iti folosesti putin imaginatia ( ca sa nu zic inteligenta ) iti dai seama ca suntem la sectiunea \"Tot ceea ce nu poate fi incadrat\"... care face parte din 'familia' Diverse (uita-te in lista sectiunilor si o sa vezi)... Presupun ca stii ce inseamna \"diverse\"?? Deci... daca nu ai nimik de spus nu te obliga nimeni sa participi la discutie... daca te-am deranjat noi in vre'un fel ne cerem scuze!!!!... Data viitoare incearca sa fi on-topic... :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning