![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
probabil ca sofa isi pune lambo doors :)) in fine trecem peste secrete... mi-am comandat azi cilindru de ambreiaj... acu astept sa vin din tari straine ca in RO nu era pe stoc la nici un depozit nimic :)) asa ca fluturash ai scapat de mesterit la cilindrii :)) in alta ordine de idei.. daca vrei sa ne vdm si noi mai des... fa si tu o comanda de pizza la pasha si cere sa ti-o aduc eu personal =)) :P
|
:)))))))))))))))))))
|
Quote:
|
si ce n-ai aruncat cu o piatra in parbriz daca m-ai vazut :)) asa mai stateam si noi de vb... dap sofa=sofian :):P si astept comanda.. da specifica ca vrei sa o duc eu :)) ca de nu s-ar putea sa vina vre-un coleg sa o aduca :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=L6v6Zv4boGw |
Quote:
app kamikazee stiai ca miller vine maine la mine?:D?aa..si fara sa comand cv de la el:)...am sa ii dau eu o cafe.;; miller cafeaua nu se pe la 2-3 se bea mai dimineatza asa..;;) |
Quote:
Quote:
|
sambata lucrezi fluturash?? ;)) in leg cu danutz... e un om de nota 100.. chiar azi am avut o comanda pe unde are el garaj si l-am vazut acolo si omu isi repara o dacie... dacia verde e la darex o vopseste si o repara el insusi :) tot respectu pentru un om care a facut totu cu mana lui...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning