![]() |
2 Attachment(s)
mah uite ai acia ceva cu o grande car..............
mah ce vi u cu astra ai aici.................. macar e a ta??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) srry....... am glumit........ ete alta bpoza de la raaaaliu............ hai mah k is bun.......nu ai ce zice...!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: fast_racer_sonik - Concentreazati ideile intr-un singur post!!!!! data viitoare ai avertisment!!! 4 posturi la 1 minut unu de altu????? Ma omori!! :) |
Re: Galerie foto
Quote:
|
Am vazut azi in oras, in timp ce mergeam la lucru, o frumoasa masina , cred ca era MAZDA 3, UNA ROSIE, era super fain tunata, avea numere de MS.(mures). am vrut sa-i fac si niste poze dar din pacate era in miscare si.... pauza, nu am facut. poate dak mai e in oras o veti vedea si voi....
|
Mitsubishi Eclipse.. misto
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ca asta din poza doar ca rosie???? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cine stie d'astea.............?
|
Quote:
|
\Un Seria 6 si un Z4
|
Quote:
|
sunt M si sunt preparate de Hamann!!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Punetzi si voi poze cu masini mai accesibile,avioane sunt destule... Va vine sa credetzi?,cica numa 7000,434 calutzi... |
Quote:
|
mda......
cica 7000.....de ce? si cum o aduci din AMERICA...........???? cum o inmatriculezi aici? |
e problema cu inmatriculatul shi adusul k in rest e foarte mijto.......iao.....sa vad apoi pe kre-l tzine la o linie.......:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning