![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare crom Tigra 99,9 EURO+TVA= 118,9EURO, cu reducere 113 EURO stopuri clare negru Tigra 129,9 EURO+TVA= 154,6EURO, cu reducere 146,9EURO Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
1 Attachment(s)
am gasit si poza cu farurile de 205...
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
Multumesc |
pentru vectra C stopuri ai daca da da si mie poza si la ce pret te rog
|
imi trebuie in regim de urgenta (max o saptamana) un set de stopuri de passat 3bg (an 2001) de la fk...codul lor este fkrlx02063
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes,pentru aproape orice masina de la FK
Quote:
Deci trimite datele tale, nume, adresa, telefon pe [email protected], iar nou iti punem pachetul chiar azi, cu ramburs. pretul este 579 lei (5.790.000 lei)la care se aplica 5% reducere, adica 550.05 lei, numai daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re:Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare negru-crom Vectra C 129,9EURO+TVA= 154,58EURO, la care se aplica 5% reducere Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re:Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
2 Attachment(s)
Pt un a4 8E ce modele de stopuri cu led aveti?
M-ar interesa unu din modelele astea: |
Salut! cand soseste transportul ca nu mai am rabdare. MErsi, Vlad cu faruri si stopuri pt. bora
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
1 Attachment(s)
Sall....Pentru un Chevrolet Geo m-ar interesa niste
faruri AngelEyes.. |
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LED negru A4 8E 244,9 EURO+TVA= 291,43EURO, cu reducere 276,85 EURO Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Quote:
Cu 5% discountpentru ca "Am citit pe 4Tuning" Prompt, nu? |
Quote:
Le trimitem instant si te anuntam imediat cum le scoatem din vama. |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning