![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
Sti vorba aia ? Dai un ban da stai in fata? Daca chiar iti doreai pedale puteai sa iei si tu unele mai calitative,la cum arata pedalele si consola ...e kitsch sincer iti spun.Mai e cale de intoarcere,asa ca gandestete bine...
|
consola deja am bagat-o la vopsit8), pedalele daca crezi ca ai ceva bani in plus pentru mine sunt dispus sa ii primesc si atunci o sa iau pedale cu totul, nu doar ornamente:twisted:
|
Uite AICI niste pedale ieftine si bune.
|
Quote:
un pret pentru volan? |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce avem noi aici!
|
Sa le vedem si montate, chiar sunt curios cum dau pe bara ta.
|
Quote:
P.S: cat te-au costat? |
boss sincer sa fiu,mie personal mi se pare ca ti-ai cam batut joc de masinuta...arata de 10 ori mai bine cand ai cumparat-o decat acum...mai ales tigania cu stickerbomb,ca sa nu mai zic de pedale,cum sa-ti alunece piciorul daca pedalele au cauciuc pe ele...pakt de masina :sad::sad:
|
fiecare cu gusturile lui, nu imi place masina clean sau stock poate cum iti place tie! dupa cum am mai spus consola este vopsita urmeaza sa o montez cand imi va permite timpul asta! pedalele sunt ok mie imi plac deocamdata, desi deja am dat comanda la ceva mult, mult mai ok! din greseli se invata!
Quote:
|
Quote:
|
tot pe gri merg, dar ceva cu perle si nu stiu daca mai deschis sau mai inchis+negru...
|
Quote:
|
Quote:
|
sa sti ca merge o culoare mai exotica, altceva decat ce vezi zi de zi pe strazi stiu ca socul e mare la schimbare cand o vezi dar pe urma cand intoarce lumea capul dupa ea sa vezi ce bn te simti:)) ar merge si cum spui tu jumate argintie(pana la geamuri) si restul neagra. bafta si spor la modificat
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning