![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Quote:
|
Sa va explic. Thread-ul este pe tema Logan Prestige 1.6MPI 16V 105CP.
Eu despre asta vorbesc si despre asta trebuie sa vorbiti si voi, nu despre cel cu 8V. Daca vreti sa vorbiti de 8V faceti un thread separat, asa cred ca este mai bine. Emisunea era cu Logan Prestige 1.6MPI 16V 105CP si a prins 200km/h, vitezele schimbate la 5000 rpm, linie dreapta. |
Ce ma amuza topicul asta...:lol:....loganul-200\h!! :lol:..."vrabia malai viseaza!"
Pai hai sa luam EX: Golf V-1.6-FSI-115cp-6trepte(repet!-6trepte),are viteza constructiva-192km\h si prinde cu indulgenta 200!!(vorbim de tehnologia anului 2003 a unei masini nemtzesti)..si prindeti voi cu loganul care are o aerodinamica asemanatoare cu cea unui sifonier 200\h??..lasa-ti cu ce va arata pe bord ca la 200 cu loganul va depaseste o masina straina cu 190,luati un GPS sa vedeti viteza reala,ca asaa..multi dacieri s-au laudat cu viteze fabuloasee.Bafta! |
Quote:
|
thx-1 am mers cu opelul meu de 1.4tw 90cp 5 viteze in 190 km/h... asa ca golful ala poate mai mult...
|
bineinteles ca viteza pe ceas nu coincide cu cea reala ... am logan 1.4 si la radarele de prin oras, cand merg cu 60 imi arata 55 ... va dati seama ca la 200 e mai mare eroarea ... cred ca e de fapt 180 ... mai sunt destule forumuri unde s-a dezbatut eroarea de viteza generata de vitezometru ... daca vreti dati pe google
|
Quote:
|
Quote:
|
howdy,
ba baieti, voi sunteti cam prosti. sincer. am citit tot acest forum, si am ramas dezgustat. voi comparati masini de 18.000 euro cu una de 10.000. si inca mai si aveti pretentia sa mearga super-stabil cu 200 km/h. Logan NU a fost conceputa pt. WRC!! Este o masina decenta la un pret decent. CASCO pt. ea este 9.000.000... de aproximativ 1 luna, posed un Logan 1.6 16V, cu care am ~1.500 km, majoritatea facuti afara. si ca sa nu muriti prosti, am sa va fac o imagine obiectiva despre aceasta masina. si credeti-ma ca am fost si cu alte masini in afara de dacia, pe care multi "experti" dintre voi doar in reviste le-ati vazut. 1. logan nu este chiar asa de instabila cum se spune, dar necesita intr-adevar o oarecare acomodare cu masina. cu a mea, am fost maxim cu 160 km/h, dar lejer se mai putea urca. conditiile de drum nu permiteau mai mult. sa fim seriosi, in putine state din lume se permit viteze mai mari de 130 km/h. pentru un drum lung, viteza de croaziera de 150-160 e arhi-suficient, iar acolo loganul este ok. sta pe drum si poti lua curbe largi (autostrada sau drum liber). punct. 2. frinele sunt ok pentru o masina de 10.000 euro. are ABS si EBD, functionale. Ce va mai trebe la acesti bani?? 3. scaunul soferului este destul de incomod si desi are reglaj pe inaltime este totusi prea inalt (la minim). dar nu e tragedie mare de tot. (soferul are cam 1.88 inaltime). 4. rodajul chiar nu este o prostie. unii "experti" de pe acest forum cred ca rodajul este doar pentru motor. dobitoci... rodaj trebuie pt. pompele din masina (servo, A/C), telescoape, chedere, etc etc. dupa 1500 km, deja se simt imbunatatiri. altfel sta in curbe si scade consumul. 5. consumul, este inca destul de ridicat. cam 9.5-10 in oras si 7.5 afara in regim de 130-140 constant. schimbarea de viteze este pe la 3000-3500 rpm, dar se mai ajunge si la 4500 (rar - rodaj). 6. logan este o dacie!! sa fiti foarte in clar cu asta!! masina pute a plastic, contactul (in care bagi cheia) este tare asemanator cu 1300 si instalatia electrica este prost gindita. opresti motorul si se opreste si radio. 7. astea sunt mici nimicuri, acceptabile sau remediabile cu sume mici. pentru categoria de "solutia buget" este excelenta!! vrei altceva? mai pune 2000-3000 euro si iti iei o alta masina. dar cine nu are acei bani? esti FIX la fundul sacului, indatorat maxim, si vrei o masina? repet, DOAR o masina. nu basini! 8. parerea mea e ca logan 16V nu se vrea o masina sport. micile detalii, sunt doar pt. a revigora bordul, care pentru acei 10.000 arata bine. 9. ca si alternativa, o masina second, este risc 50-50%. poate ai castana, poate ai noroi in poarta. la loganul wrc, ai 3 ani garantie. c'est suffi........ 10. hai pa si luati-va BMW M6 sa va dati mare pe linga un Logan "WRC"... PS pt. "experti": nu regret ca am ales Logan 16V in favoarea unui Aveo, Albea sau alte masini din categoria MAXIM 10.000-10.500 euro. pe acest logan am dat 9.500 euro + o rabla, valoarea lui fiind 10.155 (inclusiv vopsea metalizata). |
@tibko: de acord cu tine 99%, dar renunta la limbajul caustico-malitios. Doar nu suntem copitati :)). Te-ai mira cati de pe forum sunt de acord cu tine.
|
Bravo tibko! Imi place ceea ce ai spus, sunt de acord cu tine! Sa conduci sanatos masina si fara accidente! Noroc la succes!
|
fratzilor,
poate am fost un pic caustic, dar unii gindesc cu piciorul, nu cu capul. tre sa cunosti limitele masinii. unii is berbeci si de aia sunt atitea accidente. baga intr-o coaja de dacie 500 la ora si apoi arrivederci............ repet, logan este o masina normala. nu lamborghini si nici matiz. am fortat si eu masina, dar asta o faci de citeva ori, macar sa stii la ce sa te astepti intr-o situatie neprevazuta. nu trebuie sa fie un mod de viata si stil de condus permanent. dar se pare ca destul de multi, asa gindesc. am zis! PS: mersi de urarile de bine pt. masina. la fel si voua. PS #2: tot multumit sunt de logan 16V! :) |
logan 1.6 mpi adik 8v prinde 190!!! chestie testata;) iar cel 16V trece d 200...nu stiu cat fiindk nu am testat eu!!
|
puterince masini loganurile astea :) :) is curios sa vad si eu loganu de 16v ca prinde macar 200 nu mai mult.105cp si trece peste 200 :) inseamna ca masinile astea de 200 de cai ajung pe la 300 si un pic :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning