![]() |
ba....vezi ca tzor expirat numerele :D
|
oare cat scoate pe 400m ? :D
|
ma...tu ejti obsedat de 400m :))cre ca noaptea visezi numa 400m :lol:
|
calinn :lol: :lol:!!!! morghen are cosmari zic eu :lol:
|
Baieti nu imi vine sa cred ce am aflat printr-un PM anonim, un membru din ADR este politist sub acoperire, fara nici o caterinca, nu mi-a zis numele dar a spus ca l-a vazut la o intrunire de la o sectie de politie, astept pozele.
Cred ca am dat de belea. :cry: :cry: :cry: :cry: |
Ba, vorbesti serios ? :shock:
|
Da frate, nu imi vine sa cred, cica e un membru vechi, nu imi vine sa cred cat de usor ne-a castigat increderea. :nervious: :nervious:
|
ai di minii.. sterge-ti filmuletele.. .. :roll:
|
Mah am auzit shi eu, dar nu doar de unu.
Am preferat sa nu zic nimik pana nu eram sigur. Cica ar fi vre-o 3. Cate unu in fiecare filiala. |
haha mainile sus toata lumea ! :2gun:
eu is ala, v-am prins...gata...stiu tot suntetzi mancatzi :help: :help: |
Lasatzi prostiile si lucratzi la masini :lol: ! Gluma proasta sunt milioane de filme pe forum :shock: Akimoto I'm inocent :wink:
|
Am pus-o fratilor!!!
|
Cine-s mah mascatzii :lol: Aia de la crima organizata da-ne detalii sa stim cum sa ne inarmam! :boxing:
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu acel membru clandestin, este politistttttt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sper ca v-ati dat seama ca e o gluma. HA HA HA |
Buahahahaaaa! Tradatoru!!!!! Cum se poate asa ceva la mine in club :shock: Eu care fac testari la sange pentru membrii aspiranti le cer cazierul, le fac testul ADN, dosarul de la securitate :shock: Deja se aud sirenele de politie, fratilor ne vedem la Barcea :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning