![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
pls mult cine vrea sa ma ajute sa bage id-ul iustaz_cars plsssss mult
|
7 Attachment(s)
BMW E30
BMW E34 turbo Nissan Skyline Ford Mustang '67 |
Quote:
Quote:
|
super tare jocu ...de nedescris !
|
https://www.youtube.com/watch?v=t9V30...eature=related o mica descriere....si ca filmul asta multe altele .... :D
|
are cineva o salvare terminata la 230LE sa o ridice plz:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da stiti cum sa faceti reglarile..da dupaia..trebe shimbate cauciucuri..si alte cateva...vreau si eu patchuri ca nu mai gasesc....pls..
|
world eye ce motor ai tata????
|
are add-on -uri multe...poate si alt motor....gata reglat
|
5 Attachment(s)
Quote:
astept sa urcati si voi patchuri pentru jeepuri ceva...masini mai noi mai frumoase mai inteligente mai aerodinamice ...adica MAI TARI:) |
Quote:
singurele lucruri (in afara de masini) care le-am modificat la joc sunt patch-urile 2.0.0 to 2.2.1 si 2.3.0 LE cel mai probabil motorul l-am pus cu tot cu o masina, deoarece nu imi aduc aminte sa il fi vazut inainte... si... motorul are putin peste 6000 cai daca imi aduc aminte bine.... nu am mai jucat demult, dar ma uit maine si pun eventual o poza cu fisa de dyno :-P |
1 Attachment(s)
cat imi place sa ma joc cu ragalia asta:D:)....am un ford focus...si daca vreau sa ii cumpar piese pentru caroserie,,,de blocheaza jocul
|
2 Attachment(s)
Ma scuzati, aseara am gresit. Motorul are "putin" peste 7000 de cai, mai exact 7741 cai.
Am atasat fisa de dyno si o poza care arata ce se intampla daca exagerezi cu viteza maxima :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning