Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   [Oferta] Montam folie autorizata RAR (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html)

MeBODY 18-07-08 18:46

Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR

Salut....Am un Peugeot 207 si ash vrea folie pentru geamurile din spate + luneta....da'mi un PM cu pretzu...ms mult.Bafta ;)

_kta_ 18-07-08 20:22

3 Attachment(s)
Spuneti-mi si mie de ce la unele masini, nu toate din cate am vazut eu in poze, ramane dunga aceea alba pe luneta?!

Xel'Naga 19-07-08 10:09

mai bine bagati un TELEFON ... oameni sunt PRINSI si nu prea stau pe NET : MONTAM FOLIE AUTORIZATA RAR 0720954834 - Dani ;):arrow:

monk 25-08-08 01:47

dani vezi ca o sa iti fac o vizita in curand. am ceva nou pt tine :D ... te voi suna inainte.

considera asta ca un up din partea mea.

julaikos 27-08-08 01:40

Quote:

Originally Posted by _kta_ (Post 1652432)
Spuneti-mi si mie de ce la unele masini, nu toate din cate am vazut eu in poze, ramane dunga aceea alba pe luneta?!

ma bag in seama aiurea,dar dunga aia cred ca ramane din cauza geamului care in acea zona nu mai are transparenta necesara ca tu sa vezi culoarea foliei
cat m-ar costa un oltcit laterale+luneta daca vin cu geamurile la pachet?(desigur tot la pachet plec cu ele :D )
multam,si spor la treaba,vad ca te pricepi ;)

monk 28-08-08 00:56

nu da raspunsuri daca nu te pricepi.

dunga de pe luneta apare datorita aerului care intra intre folie si geam, intrucat pe margine unele masini au acele "punctulete" negre. folia nu poate sa adere in 100% din cazuri pe acea suprafata.
nu ma intelege gresit. e vorba si de noroc. nu deranjeaza cu nimic in rest.

ahoe 25-09-08 15:01

up............

m_power87 28-09-08 17:05

9 Attachment(s)
recomand cu incredere, incercati si nu o sa va para rau, baietii sunt profi, numai cuvinte de lauda, desi era foarte dificil nu au refuzat lucrarea, dand dovada de profesionalism, PS: a trebuit demontata luneta cu toate chederele,daca tot au desfacut masina am profitat de ocazie si am montat si un subwoofer cu statie la un super pret, in final a iesit o lucrare de nota 20

_kta_ 28-09-08 19:25

De ce a trebuit demontata luneta?

ahoe 30-09-08 02:12

salutare.mersi mult pt aprecieri . oricum mi-a facut placere sa lucrez la masina ta , mai rar o masina de varsta ei asa tzipla

luneta a trebuit demontata deorece nu avea serigrafie (margine neagra de jur imprejur) , in felul asta folia a fost pusa pana in capatul geamului si dupa aceea chederul a venit peste .

numai bine

ps :multumesc persoanei care a mutat postul aici

Xel'Naga 30-09-08 23:40

inca o data ati facut o LUCRARE BUNA ... felicitari si mie .. ai esit super MERCEDESUL lui Silviu !! bafta in continuare si un mare UP si de la mine !! ;):arrow:

viviesp 14-10-08 11:17

1 Attachment(s)
sa traiesti vecine, mersic pentru lucrare. (+ reglatul portierelor gratis)
rapid, ieftin si bine.

p.s. am o problema la portiera de la sofer, nu se mai inchide cum trebuie, vin sa-mi pui si folie pe lateralele fatza... :lol:

ahoe 27-10-08 09:38

mersi vecine.cand vii sa punem folie pe fata ne uitam si la usa aia cu probleme .te-am pupat

ahoe 07-11-08 16:08

10 Attachment(s)
cateva poze de la salon.din pacate site-ul va fi gata saptamana viitoare.

numai bine

kidu2006 11-11-08 00:29

1 Attachment(s)
Moshule mie cat imi iei pt Celica asta?Luneta+geamurile mici inchise,iar lateralele mari putin mai deschise,nu folia aia de 5%,ceva mai inchis de 5% dar nici inchise ca pe spate!
Uite o poze sa`ti faci o parere

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning