![]() |
Re: Boicot Benzinărie
eu cam deviez de la subiect un pic ... dar eu am alimentat acum cateva luni de la agip si de atunci nu mai imi trage masina ... m-am dus cu ea la mecanic si mecanicu m-a intrebat direct daca am alimentat de la agip-ul de la institut ... si mai stiu 2 oameni care au patit la fel ... daca era sa votez inchideam mai intai agipul nu petromu sau astea
|
cu ce ai alimentat..benzina sau motorina...k eu bag benzina si nu am nici o problema:D...tot de la agip de la institut
|
benzina ... in perioada cand era cu valizele alea
|
:( imi pare rau ca n-am putut sa vin :(
medical problems.. dar foarte bine ca s-a adunat multa lume..chiar ma bucur |
Ieri la MOL-ul de la iesire din Constanta spre Ovidiu benzina era 5.07 lei,azi este 4.99lei.
Incet..incet poate mai scade.. |
Cea mai urata forma de protest!
Nu a-ti putut sa sa va abtineti de la ursarii gen burn si zgomote. Au participat 40-50 masini. A-ti fugit imediat, nu s-a stat mai mult de 40 min in statie. Au alimentat 10-12 masini la 8 pompe. S-a zis fara ursarii, viteza, goarne si altele. Fara sa incalcam legea ... ca sa nu ne-o furam ca altii. NU VA PUTETI ABTINE !!! Flicitari constantenilor !!!! |
Nu trebuia sa plecam de la peco de la palas.trebuia sa stam acolo si sa nu plece nimeni.
|
prea multa mascareala , prea multa galagie , prea multi sa se dea in spectacol. dupa va intrebati de ce vine politia si firma de securitate..
pacat , ca erau multe masini si se putea face ceva dragut. |
Daca are cineva vreun link de la antena 3 sau tv neptun sau cine a mai fost il rog sa-l posteze.
|
salut ! m-am "chinuit" sa spal masina 15 min avand pompa blocata. am alimentat. am fost sa platesc, am asteptat putin la coada si cand m-am intors mai erau 7-8 masini, pompele libere, cateva persoane de vorba cu angajatii si restu plecasera :| am decis sa plec acasa direct pentru ca acolo de fapt nu fusese nici un protest din pacate ...
p.s chiar nu trebuia atata muzica, claxoane, zgomot de motor etc. cred ca mai mult s-a stat in parcare la aqua... la intoarcere veneau rapid doua loganuri cu semnale luminoase. probabil pentru zgomot si "show" ( bine ca au intarziat ) numai bine ! tipu cu alfa 159. |
Pai asa a fost vorba 16:30 - 17:00 ca sa vina multa lume.
|
1 Attachment(s)
1 L motorina.
12 min spalat geamuri si faruri. Daca ar fi facut toti la fel in liniste .... |
19:30 au inceput stirile neptun. poate arata ceva.
|
Recunosc ca eu am facut mascareala , dar atata timp cat ei ne mascaresc pe noi, mi s-a parut normal sa le raspund cu aceiasi moneda.
Am alimentat urs-ul alb de 5.04 lei , adica fix 1 litru in 20 25 de minute. |
data viitoare poate o facem mai bine...si fara galagie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning