![]() |
Re: Boicot Benzinărie
|
Am ajuns la 16 pagini scrise pe acest thread, sunt curios daca din toti cei care isi dau aici cu parerea vor veni si la fapte !?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca stai calm ca nu am zis ca ai zis tu ceva gresit.;) |
Bateti apropouri degeaba, nu o sa se simnta nimeni din cine ar trebui. :)
Apropo, uitati-va la asta https://www.youtube.com/watch?v=ZpPtQ...eature=feedlik am mai pus-o, dar e interesanta. :) Era sa uit, link-ul catre facebook pentru data de 14.01.2011 :D https://www.facebook.com/event.php?eid=180757875278495 |
http://www.evenimentul.ro/articol/sa...ti-bine-0.html
..."Chiriţoiu: „Firmele care vând carburanţi în România nu încalcă legea” Preţul benzinei trebuie să fie acelaşi în toate ţările din UE, iar ideea că românii sunt mai sărăci şi trebuie să aibă preţuri mai mici e eronată din punct de vedere economic. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Consiliului Concurenţei care susţine că în urma controalelor nu au fost găsite nereguli la firmele din România care comercializează carburanţi. mai mult, a sugerat că autorităţile nu pot interveni pentru stoparea scumpirilor. Opinia sa este contrazisă de ce a ministrul Mediului, care spune că Guvernul ar putea cere producătorilor de carburanţi o explicaţie." ...mdah :-j |
http://ingurapresei.a1.ro/emisiuni/I...esei_2131.html parerea lui mircea badea despre protestul la pompa
|
vb lui nenea ala de la consiliul concurentei
hotul ne prins negustor cinstit dar exista si intrebarea care mi-a fost adresata mie si celor care am fost in platou la emisiune O regula de baza in toate cartile de economie zice ca atunci cind e criza scazi preturile; dar la noi e invers! cum se face ? si aici vine raspunsul dat de nenea de la consiliul concurentei HOTU NE PRINS NEGUSTOR CINSTIT DECI DRAGI ROMANI CUM VA MAI SPUNEAM Statul fura de la noi E LEGAL Noi furam de la stat E PENAL CONCLUZIE STATUL NU SUPORTA CONCURENTA O sa apara o noua meserie traficantul de carburanti o sa fie mai ceva ca "tigareta " |
Quote:
Preturile la carburanti din Europa is mari de nevoie, nu ca la noi, de nevoia de inavutire. Consiliul concurentei nu intelege multe chestii si unul dintre ele ca toata chestia asta nu se va opri aici, ba chiar lucrurile vor lua amploare. Ceea ce facem noi aici e joaca cu pistoale cu apa, fara suparare pentru participanti, desi impreuna cu criminales am organizat chestia asta pe Iasi, is constient ca nu ne vom trezi peste noapte cu, combustibili ieftini, ceea ce vreau eu de la boicoturile astea, sa vada cat mai multe persoane si sa vina cat mai multe persoane, sa vada lumea ca se poate si ca nu ar trebuie sa ne lasam calcati in picioare. Eu inca astept protestul transportatorilor, sa paralizeze pentru cateva zile tara, alaturi de marii consumatori de combustibili, gen R.A.T.P. Daca nimeni in tara asta n-ar mai misca un muschi pentru cateva zile, eu zic ca le-am da putin de gandit. |
Quote:
mihaita adu-ti aminte ce a zis nenea dupa emisiune afara dosare peste dosare penale le fac si ei trebuie sa o faca legal chiar de vine cu masina proprie tot dosar le face ca suntem condusi de cine suntem doar stii ai asistat la acele discutiii si am vb cu omu ieri la tel acelasi lucru mia zis va sustinem cum putem si prin alte mijloace dar personal nu putem veni asa ca ei fac demersuri la guvern si peste tot dar dupa cum se vede degeaba ... tot peumerii nostri ramine sa ducem crucea si daca nu ne unim o sa murim de foame frumos filmuletul care mi la-i dat sa il vizionez sper ca sau uitat macar 10 % DINTRE VOI VA ASTEPTAM LA PROTEST POATE O FACEM |
Participati la eveniment si pe Facebook Nu Cumparam nimic de la Petrom/OMV in Luna Februarie
|
Re: Data Boicot 2011 a.k.a Marea Miscare
Participati la eveniment si pe Facebook.
Nu cumparati in Februarie de la Petrom/OMV |
Quote:
Apropo, cei care veniti vineri, cereti-ne numarul, mie si lui criminales, ca sa putem discuta altfel. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning