![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Intr-adevar e facuta bine si am incercat sa-i fac poze pe masura, ma bucur ca am si reusit 8)
Stergatorul ..sa zicem ca e un pic grosolan, dar e nesemnificativ cand vezi restul machetei :D Mai ales cand ma gandesc ca am vrut sa o iau Bburago la un moment dat... In perioada asat recomand sa faceti poze in jurul orei 18-18:30, undeva unde e umbra, dar totusi mai bate soarele in fundal sau poate un pic si in zona unde pozati macheta. E o lumina..misto. |
Frumos rau Reventonul...:D
|
foarte frumos Reventonul asta:D...
Pozele sunt extraordinare...:evil: Felicitari. |
superb lambo! mi l-ai furat de sub nas!! :twisted::evil:
|
Oi fii eu fanatica Mustang dar pot recunoaste si frumusetea altei masini, iar Reventonul asta e intr-adevar o aparitie deosebita.
Nice pics!!! |
foarte bine acest Reventon ... mereu l-am amant sa il cumpar....dar ii vine lui randul.
poze - no comment !:shock: |
Subscriu la ce au spus userii de mai sus: machete super si poze foarte reusite, bafta in continuare!
|
18 Attachment(s)
mai populez un pic topicul cu o macheta noua..care imi place mult:
Bmw M3 E30 (Evolution) - Autoart 1:18 |
Ce ar fi de spus...o macheta superba si poze pe masura.Felicitari!
|
O macheta superba, poze excelente.
speechless :shock: :yikes: |
Ca sa fiu si eu putin carcotas o sa zic ca volanul e putin cam gros, dar in rest nu am ce sa-i bag de vina.E perfecta.Arata senzational de bine.Motorul ala si sistemul de deschidere al capotei...ce-mi plac de mult.interiorul...macheta asta arata de milioane si chiar valoreaza o gramada.
Pozele ca de obicei, ireprosabile. |
Quote:
ON: uite cat de frumos se vede macheta in fotografia fara fundal(14), ai zice ca i 1:1...(pana acum tot foto de la Reventon imi plac cel mai mult...:D) |
Da, am unul rosu, Cecotto Edition. Acesta este Sport Evolution, insa diferentele nu sunt majore
|
Frumos Ursache...foarte frumos...si pozele sunt de nota 10:lol:
|
Superba achizitia!:shock:
O vreau si eu de mult timp,sper sa o achizitionez si eu in viitor!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning