![]() |
Re: Onesti
pai cred ca ramane 2 iulie data, eu zic ora 20.00 la izvor inspre casin. eu zic PREZENT! ramane restul lumii sa confirme.
|
PREZENT dak se face pe 2 iulie..oriunde se va face
|
dap , ramane 2 iulie dar nu la izvor. ramane sa ne mai gandim in privinta locatiei.
|
Quote:
|
haideti sa stabilim si o locatie ????? pana la urma as zice sa facem dak putem intra in paracarea de la energia sau cea de la carom la stanga de pod....dak aveti idei....post them
|
pai mai avem timp sa stabilim pana atunci...:D cine ma ia si pe mn in masina la el?:D
|
ehh...loc se face...
|
dak sar putea horari in seara asta si ci locatia ca eu de maine pana pe 2 numai intru pe net.....si depinde unde se va face sa mai ia si pe mine cineva cu el...cred ca trebuie sa ma rog de mariuss....
|
Prezent si eu ,dar cn ma ia si pe mn?:P
|
Quote:
nare voie lumea sa stea intr-o parcare ???????????????????? cu casurile aprinse ??????????????? ce plm....... "astept pe cineva" stau in parcare k asa vreau eu.............. pana vreau eu................... fuck !!!!!!!!!!!!!! |
nu fi nervos speed...dak e ma la intalnire ma bagi si pe mine pe la u in mashina in caz de se face undeva prin afar orasuilui nu??/
|
am sa va povestesc eu mai multe personal cu listele pe care le au politzaiiiiiiii. eu abia am reusit sa ma scot ded pe acea lista :lol: ramane sa mai vb in privinta locatiei
|
abia astept pt k sunt direct interesat.eu zic ca parcarea de la axinia ar fi mai buna pt e pe domeniul public.la penny nu cumva sa avem probl cu paznicii
|
ramane la axinia???
|
pai in cazul in care nu vine cineva cu o propunere mai buna eu zic ca asta ar fi. ora 21.00 e devreme sau tarziu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning