![]() |
Re: ce vor fetele? :)
...ia vezi, se poate...??? :))
depinde mey... revenind la subiect.... depinde de la caz la caz... eu una vreau ascensiune profesionala... :)) e mai important pentru mine decat "heartbreakers"... :)) adica, il fac eu sa fie mai important.... vointa...:P |
Quote:
ca .. cateodata nu e de joaca.. si pentru ceva ivit in viata.. pe alt plan fie el profesional sau.. altul .. s-ar putea.. sa o ranesti.. mai dureros... si raman.. multe semne desi atunci.. totul pare k |
....sper sa nu se intample....
.... desi sincer, uneori am impresia singura ca fug de asa ceva, ca ma ascund... |
wow!!! ce topic, eu zic ca nu putem sti ce vor femeile(doar credem ca stim) tot timpul apar surprize......asa ca nu cred ca putem sti,cine stie cu adevarat.....ala e om mare
|
Quote:
desi cum zici tu .apar surprize... dar putem sti.. si gasi si rezolvare.. nu la toate..... but fight 4 it ;) |
Ce vor fetele???Hmmm,pe mine!!:eyebrow: 8-)
Acuma sincer nici ele nu stiu ce vor,cu atat mai putin noi cei de sex opus. |
respect!!!
vrem aceleasi lucruri pe care le vor si barbatii...intr o mai mare sau mica masura... acum depinde de fiecare persoana in parte..nu poti si nu ai cum sa generalizezi:-) |
nici nu trebuie!:-)
dar tu de ex,ce anume ti-ai dori d la un barbat?asta ar fi ideea ,k sa ne putem exprima aici doleantele..poate citeste p-aici si mosu'..si ne face vre-o surpriza!;) :D |
Quote:
|
In general bani.Da mai sunt si care cauta o relatie sincera :P
|
Quote:
din fericire am parte de tot ce mi am dorit...pot sa ma consider o norocoasa:D |
noroc cu mine:D
|
Quote:
|
Quote:
Ca am nevoie de un egal :P Si sa vii la fotbal si sa faci glume porcoase pe seama uratelor cu nasul mare si cracii strambi de pe strada :D Iti dau diploma de egala ;) daca faci asta |
Quote:
LOL. Daca un el si o ea au aceleasi activitati asta nu inseamna ca sunt "egali". |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning