Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - BMW E46 Felina Mea (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223432-e46-bmw-e46-felina-mea.html)

kathalin 19-12-10 19:09

Re: E46 - BMW E46 Felina Mea

Bv Adryane asa .....sa nu iti scape eleronu prietenului tau de pe e46 gri,dar sa il pui doar dupa ce ii faci CSL trunk ca sa ii ofere stabilitate din toate unghiurile.O sa fie ceva unic!!!Cumpara-l repede si da-i inainte cu proiectul,

soosy 19-12-10 19:12

dupa cum ai descris achizitiile nu suna rau deloc...reglabila,faruri cu angel si etc
dar vrem poooze
se poate?

Adryanbmw 19-12-10 19:12

nu ca e prea mare eleronu ala:D

kathalin 19-12-10 19:14

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3911526)
nu ca e prea mare eleronu ala:D

Nu e ma nebunule,ce naiba......asa singur nu are farmec,dar daca ii faci csl trunk si sa il incorporezi in "cocoasa" o sa vina la fix ;) cauta pe net sa vezi ce bine da...

Adryanbmw 19-12-10 19:15

:Dhaha ce gluma buna

kathalin 19-12-10 19:18

Cum crezi tu ,dar era ceva unic ,te reprezenta,facea din tine un om mare,te cunoste si pe tine lumea in oras,iti reducea consumu datorita aerodinamici masini mult imbunatatiete,ca de aspect nu mai zic.
Eu asa mi-as face!

oxyde 19-12-10 19:19

Adriane vorba multa saracia omului, pune mana si fa ceva la masina aia.
Stii e o vorba " Ca sa ai ce n-ai avut trebuie sa faci ce n-ai facut ".
Apropo frumoasa masina, sa ai parte de ea si fara incidente:-)

dani3lll 19-12-10 19:21

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3911470)
lasa daniell o sa-mi iau o carte si care-i problema?tu le-ai stiut din prima pe toate:twisted:

am mai spus-o bai adryene si o repet pt tine: nu le-am stiut pe toate dar macar am incercat sa invat, si am invatat, stiu sa fac diferenta intre kitch si ceva cu gust/original. Tu in schimb nu o sti, nici nu vrei sa inveti iar prin exprimarea ta, prin gramatica ta esti de-a dreptul penibil. Si ce e mai rau ca nici pana acuma nu ti-ai dat seama ca in afara de 2-3 pagini din acest thread toata lumea(userii) fac baza(misto) de tine.
Ai primit sfaturi bune spre foarte bune de la cativa useri(baieti destepti care au facut tuning cu gust si vor face in continuare) iar dupa atatea sfaturi tu ai venit cu eleroane, cu poze cu masina inzapezita, cu tipsuri, cu poze cu tine lungit pe masina exact cum se lungesc pizdele alea pe la expozitii auto dar diferenta e ca alea au ce arata tu in schimb NU. Pozele alea cu tine pe masina sunt bune de pus pe cocalari.ro
Daca chiar esti OM cu scaun la cap cere draq pe privat unui moderator sa iti inchida batjocura asta de thread unde nu numai ca ti-ai luat baza la greu, ci te-ai mai facut si cumplit de rau de ras.

Sincer sa fiu mi-as fi dorit ca ceva din ceea ce s-a tot spus aici sa se prinda de tine dar vad ca nu esti departe de proverbul : Nu se prinde "tuningul" de tine ca apa de gasca (putin modificat).

Oricum eu tot la recomandarea mea raman: inchidel, pune mana pe gramatica 1-2-3 ani ca stai rau, renunta la feline, colegi si alte cuvinte de iti reflecta prostia si revino peste un timp cu un alt thread poate vei avea mai mult succes.

numai bn...

Adryanbmw 19-12-10 19:22

oxyde ms mult:-P

dani3lll 19-12-10 19:37

numai bine si tie si nam sa ascult de tine o sa invat si eu incet incet daca nu iti convine nu mai posta pe topicul meu numai bine ceao

scrie aici mesajele tale private daca esti barbat nu in pm.
si da nu ai cum sa renunti la threadul tau fiindca nu ti-ai luat inca baza/batjocura multa......va urma

Adryanbmw 19-12-10 19:39

nare nimic nui stress:x:evil:

ovidiu89 19-12-10 19:40

Degeaba te dai victima ca nu stii. De la inceputul topicului si pana acuma si la sfaturile primite ar fi trebuit sa iti faci o idee despre ce e frumos si ce nu.

Wilgax 19-12-10 19:41

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 3911536)
Nu e ma nebunule,ce naiba......asa singur nu are farmec,dar daca ii faci csl trunk si sa il incorporezi in "cocoasa" o sa vina la fix ;) cauta pe net sa vezi ce bine da...

Invata-l de bine nu-l invata sa faca kitch din ea.Daca nu cunosti stai in banca ta si revino cu picioarele pe pamant dupa ce inveti.

Adryanbmw 19-12-10 19:45

asta e fratele meu wligax se stie
bine ovidiu89 cum zici tu punete si tu in locul meu:sad:

ovidiu89 19-12-10 19:51

Crede-ma am fost si eu in locul tau si cred ca multi altii am fost la fel

All times are GMT +2. The time now is 20:00.

- Copyright 2026 4Tuning