![]() |
Re: POZE - useri
Quote:
|
Re: Bla-Bla
cred ca in romania sunt mai multi cu spinnere decat aici :)
sunt de vanzare la orice targ auto (capace plastic bineinteles) |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Quote:
|
Re: Car SPEC.
Ca tot vorbiti de eclipse de unde cumparati frate piesele ca am cautat de am innebunit si nu fac shipping in romania
|
Re: Car SPEC.
e daca nu stii cum sa faci ! esti european acuma meri si iati un P.O. box in jermania si deschideti un cont acolo sa ai card si sa vezi cum primesti ce vrea muschiu tau
|
Interesat cineva de un turbo?
https://i150.photobucket.com/albums/s...ntuanturbo.jpg :shock: :lol: :lol: |
mooooamaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de pe ce o fi ala???????? de pe vre-un vapor sau ce? |
ce chestie , hai nu pe o masina , dar pe un truck poate ar putea fii pus
dus la Discovery Chanel :) |
eu zic nu merge mai mult de 1bar pe el si l-as folosi pe asta
https://i28.photobucket.com/albums/c2...igassturbo.jpg |
ce morisca :)
|
Bârfe, discutii, off-topic
Am fäcut thread-ul asta sä discutam, ce am mai vazut pe la TV, ce am facut azi
etc...e cam putina activitate pe sectiunea asta Internationala. Eu azi de exemplu m-am plictisit fooooarte tare :-| a fost o zi de cacao in Berlin. a fost innorat, lume plictisitä, sunai pe cineva sä il intrebi ce face "Stau in casa ca-i plictiseala afara" asta era raspunsul :-| m-am învârtit vre-o 5-6 ore prin cartier cu 2 ciumpalaci :lol: se stiu ei, dupä aia am fugit la Videotecä am luat 4 filme : 300, Constantine, Puff, Puff, Pass si Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay ... am fost la prietenä, am adus-o la mine si m-am uitat la filme pana acum 10 min. :lol: ea s-a pus sa doarmä si eu n-am somn :twisted: m-o fi speriat Constantine :lol: asta a fost ziua mea de CACAO! :lol: Voi ce ati fäcut ? |
Reinviere de thread :)
Sa inteleg ca tu nu muncesti.. |
Quote:
luna asta am fost cam "/puturos"/ am ramas fara permis o luna..in 8 zile imi vine inapoi... I-am dat masina unui prieten, si a trecut pe rosu, am luat eu o luna suspendare ca el daca lua...nu mai lua permisul deloc :???: asta e...nu a fost mare smecherie o luna..mai e putin :D de muncit, muncesc..mä ocup cu Import-Export auto :D, Autohandler... dar färä permis in munca asta....nu ai ce sa faci :D dar nu-i nimic, am avut sofer :lol:... numa' bine ;) |
si ce armasari ai prin curte daca esti handler?
|
Mercedesul din semnäturä, un prelude, e pe punctu` de a fi dat, Opel Vectra B,
si 2 Sunny-uri modelu` vechi...dacä te întereseaza ceva dai un PM :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning