![]() |
Re: Dacia 1300 1978
8 Attachment(s)
Acum am ajuns acasa de la garaj :D
Niste poze proaspete, dar cam neclare, ca le-am facut acum 15 minute :) Maine o sa mai pun multe, doar sa am timp sa fac :lol::lol:. Astazi am montat manerele de usi, yale-le, aerisirile complete, motorul, cutia. Maine eu ma ocup de puntea spate, iar taica-meu cu tapiteria, si cred ca pe seara o sa montam luneta si parbrizul :) Din pacate ochelarul de stanga are piciorusul de langa masca rupt :| Maine trebuie sa fac ceva si acolo :) |
Bravo! Spor la munca!
|
Felicitări!
Dacă ai putea s-o faci cāt mai aproape de original, fără niciun fel de īmbunătăţiri de ordin estetic, ar fi perfect! |
Quote:
Pai estetic va fi pur originala, adica nu inbunatatesc absolut nimic. Dar asta se va intampla la caroserie :) Din pacate nu prea imi place asa masina, asa ca o sa fie lasata cum am mai zis, si o sa fac un portbagaj home-made, un proiector galben, si niste jante. Nu peste mult timp, o sa vedeti rezultatul :)8) |
Unde sunt barele late cu tampoane mari despre care-mi povesteai? Elementele alea de Frantuza..
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Maxim respect pt eforturile tale, ma bucur sa vad asemenea masini "luand nastere" pe meleagurile noastre, abia astept s-o vad live :D ca propunere, daca tot vrei sa urmezi stilu...las-o cat mai originala la exterior, cu toate chestiile cromate posibile, lasata blana jos, jante de 1300 originale vopsite in culoarea caroseriei, capacele cromate sau nichelate cum or fi...si cauciucurile cu talon alb :D Multa multa bafta man!
|
Sau jante de 1300 "ruginite", capace romb cromate si cauciucuri cu talon alb;).
|
nu mah... capcace ozn jante rosii si white walls :D
|
Mai vino si pe la noi pe la garaj sa mai schimbam o vorba doua.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ieri, am coborat garda la sol pe spate :D Am sichimbat puntea spate, am pus bucse noi, tendoane noi, mai am de pus niste maruntisuri, si am terminat pe spate :)
Si 2 poze: am taiat 2 spire pe spate, dar mi se pare cam inalta, asa ca o sa mai tai una. In prima poza se vede cum sta masina goala cu cele 2 spire taiate, si in a doua(inca nu aveam tendoanele montate), cum sta cu 2 persoane in spate :D |
Nebunieeeeee:lol:
|
inainte sa mai tai din arcuri inca o spira termina de montat tot interiorul si pe urma vezi daca mai vrei sa mai tai inca o spira
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning