![]() |
Re: Cei lasati fara permis
n-are treaba daca ai dosar penal pentru conducere mort de beat.
|
Quote:
|
sunt curios sa vad prima poza la radarul de la petrom - centru.
|
ala nu merge
|
Pai pana la urma, merg toate din Bacau, sau cu mici exceptii?
|
chiar, ala de la petrom mere???ca de fiecare data cand trec imi mai dau cate o palma ca uit de el, mai continui cu palmele sau nu?
|
camerele sunt una raderele sunt altceva
radarele de la balcescu merg pt ca este interesul primarie sa functioneze ,deoarece o parte din banii obtinuti pe amenzi se duc la bugetul primariei si la camere(cum ar fi cele de la tic tac) este altceva alea au rolul de a supravegea traficul ,si a vedea neregulile intalnite in trafic |
bine bine, alea de la tic-tac ok, dar radarul de la petrom merge sau nu?
ca si eu uit de fiecare data de el :lol: |
Quote:
|
toate sunt legate la aceeiasi cameruta :???:..deci daca merg 2 de ce sa nu se uite si la al treilea
|
Logic....
|
ia sa imi arati voi mie o amenda data de radarul de la petrom ... de tot e logic atat ,pt ca eu vb de una si voi de alta sau vb impreuna si intelegem separat
|
poate nu are aviz metrologic sau ceva, ca nu ar fi primul caz in tara, sunt destule...
|
mai baieti eu sunt tot din bacau si momentan locuiesc la italia.stiu k in legile de aici este obligatoriu ca orice camera sau radar sa fie emnalizate din timp cu indicatoare,avand in vedere k e tot UE nu ar trebui sa fie la fel si in romania?
|
Quote:
NU ROMANIA ESTE ROMANIA!!! RESTUL LUMII ESTE NISTE PROSTI!!!:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning