Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

LKS 11-12-06 19:17

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

hai nu ma lua tare ..e prima caricatura ... :D am o comanda de o caricatura R5GTT :D vedem ce`o iesi ..

partea mai neagra de pe golfu tau ..nu prea imi seamana a carbon ..in sf :D

Ace Axel 11-12-06 19:47

2 Attachment(s)
da fine... nu am zis k a iesit bine... dar oricum masina aia a fost inovatoare pt mine ;) ... am invatzat multe d acolo inainte :)

ca exemplu pentru carbon ... cu ajutorul lui cassyus .. uitati 2 exemple ... bafta la carbon-it :D

OmB* 12-12-06 15:30

nu cred k potzi sa faci lumea sa se prinda intrun desen k ai fqt carbn dekat dak colorezi desenul ..... parerea mea......

ruver 17-12-06 01:22

super tine-o tot asa baga mare

mba 19-12-06 19:51

well... i'm back... :) :D ...if u missed me... big problems cu net :) :) ...am mai desenat cate ceva da nu va pot arata k e pt concurs :D.... see ya

mba 30-12-06 17:41

1 Attachment(s)
am mai pictorisit ceva....un bebe :D :lol: :lol: :lol: un BMW M3 ceva mai vechi...comentari.. va rog..... sa vad cum ma descurc cu pensula....

vlad_VSV 30-12-06 17:44

le ai....frumos ...bravo.....

Ace Axel 30-12-06 21:01

si la asta ia descentrat spoilerul

mba 31-12-06 12:39

1 Attachment(s)
chiar ashea toate sunt strambe??? d asta c zici??? ...mini cooper

Ace Axel 31-12-06 13:30

asta arata mai bine... e kiar misto "scena" :)

F430 06-01-07 13:34

am o intrebare pentru ace in legatura cu desenele de mai sus ale lui: cum ai facut detalile de lumina punctuletele alea mici de lumina? ai pus cumva poza in photoshop si ai prelucrato sau e un secret

Alkatraz 06-01-07 15:24

@F430 te lamuresc eu ... Desenele acelea nu sunt realizate de Ace Axel ... orcum is realizate doar cu mana libera ... fara sa se intervina cu programe de editat poze .... :D

import_skillzzz 07-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by F430 (Post 687279)
am o intrebare pentru ace in legatura cu desenele de mai sus ale lui: cum ai facut detalile de lumina punctuletele alea mici de lumina? ai pus cumva poza in photoshop si ai prelucrato sau e un secret

iti zic eu cum sunt pct facute - aerograpf - si la fel sunt si majoritatea umbrelor dp masina

Ace Axel 07-01-07 20:16

am precizat k nu sunt desenele mele, nu stiu sursa pozelor ... deci nu va pot lamuri in legatura cu acest detaliu ... pozele au fost puse drept exemplu pt carbon

cassyus 08-01-07 00:09

Quote:

Originally Posted by F430 (Post 687279)

"detalile'' adica punctele alea de lumina sunt facute in photoshop ....ai acolo o optiune....cauta si vei gasi!!!...in rest este facuta la mana .......sau cel putin asa cred .....in afara de ''punctele de lumina''......este 100% mana libera....

All times are GMT +2. The time now is 16:20.

- Copyright 2026 4Tuning