![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
hai nu ma lua tare ..e prima caricatura ... :D am o comanda de o caricatura R5GTT :D vedem ce`o iesi ..
partea mai neagra de pe golfu tau ..nu prea imi seamana a carbon ..in sf :D |
2 Attachment(s)
da fine... nu am zis k a iesit bine... dar oricum masina aia a fost inovatoare pt mine ;) ... am invatzat multe d acolo inainte :)
ca exemplu pentru carbon ... cu ajutorul lui cassyus .. uitati 2 exemple ... bafta la carbon-it :D |
nu cred k potzi sa faci lumea sa se prinda intrun desen k ai fqt carbn dekat dak colorezi desenul ..... parerea mea......
|
super tine-o tot asa baga mare
|
well... i'm back... :) :D ...if u missed me... big problems cu net :) :) ...am mai desenat cate ceva da nu va pot arata k e pt concurs :D.... see ya
|
1 Attachment(s)
am mai pictorisit ceva....un bebe :D :lol: :lol: :lol: un BMW M3 ceva mai vechi...comentari.. va rog..... sa vad cum ma descurc cu pensula....
|
le ai....frumos ...bravo.....
|
si la asta ia descentrat spoilerul
|
1 Attachment(s)
chiar ashea toate sunt strambe??? d asta c zici??? ...mini cooper
|
asta arata mai bine... e kiar misto "scena" :)
|
am o intrebare pentru ace in legatura cu desenele de mai sus ale lui: cum ai facut detalile de lumina punctuletele alea mici de lumina? ai pus cumva poza in photoshop si ai prelucrato sau e un secret
|
@F430 te lamuresc eu ... Desenele acelea nu sunt realizate de Ace Axel ... orcum is realizate doar cu mana libera ... fara sa se intervina cu programe de editat poze .... :D
|
Quote:
|
am precizat k nu sunt desenele mele, nu stiu sursa pozelor ... deci nu va pot lamuri in legatura cu acest detaliu ... pozele au fost puse drept exemplu pt carbon
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning