![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
La mai mult :)
|
|
meeting NU ACTA, azi de la ora 17:00 la statuie pe Calarasi
|
si cine mai vine ..............?oricum eu nu cred ca vin ca la 6 incep munca
|
Stie cineva prin galati(sau braila) daca dezmembreaza cineva golfuri ?
|
Sambata 10.03.2012 la BRAILA va avea loc raliul CUPA FEMINA, pot participa echipaje alcatuite din 2 persoana de sex feminin, Navigatorul nu este obligatoriu sa posede permis de conducere. Vor avea loc 2 etape de "plimbare-orientare" prin oras urmat de 2 probe speciale contra cronometru. Vom reveni cu programul complet al concursului
|
program RALIU CUPA AUTSERVICE TOTAL 2012
Joi 19.04.2012 orele 18.00 Inscrieri si sedinta tehnica Scoala de soferi Keles Vineri 20.04.2012 orele 20.30 Start etape orientare Port Capitania Braila cu probe speciale in cadrul etapelor Sambata 21.04.2012 orele 10.00 Start Probe speciale Port Zona Capitaniei Braila |
Ce se mai aude cu intalnirile pe la gl-br..... id cloudabz in caz de ceva....vin si eu :D....is mai rusinos da na...
|
intalniri se fac,dar mai 'underground' asa!;)
|
Quote:
|
are careva drum de la bucuresti la braila sau de la braila la bucuresti zilele astea? am si eu nevoie sa-mi luati ceva de la cineva va cinstesc , face mai mult transportu decat ce-mi trebuie mie. si ma intereseaza sa`mi ajunga relativ repede.
|
Quote:
|
colegu am rezolvat se duce un alt user de aici totodata si prieten.
se duce vineri la braila vine duminica , era vorba de o toba sport. dar se pare ca am rezolvat. oricum multumesc frumos :D nu ma asteptam. dar totusi tu sambata cand vii ? dami add la alex_p7m |
fara offtopic dragi coleegi!:D
pt discutii destea sunt alte topicuuuri!:D:-) |
6 Attachment(s)
RALIUL CUPA KELES 04-05.2012
Vineri etape noapte start orientare ora 21.00 Scoala de soferi Keles Sambata 05.05.2012 orele 9.45 start probe speciale Port CAPITANIA Braila |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning