![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
Tija clasica,capota e din fibra de sticla .
|
nu esti fan striping? asa pe laterale ceva cu gri
https://i17.photobucket.com/albums/b5...ntview-130.jpg http://www.stencilsandstripes.com/1969yenkocamaro.gif |
super tare :)
tot te-am sunat sambata am si trecut pe la tine, dar ... |
Misu,mai pun carbon pe ea.
Cipri,toata ziua am fost acasa,ce-i drept... telefonul s-a descarcat si n-am observat :???: |
Criss,
am auzit ca ai fost azi pe la RAR si ca Mustangul ;) tau a starnit admiratie pe acolo ! Cum a fost cu esapamentul ? N-au comentat ca este prea ''suparat'' ? Anul trecut ajunsesem si eu pe la ei :evil: pt frane :twisted:, si comentasera ceva la adresa ''hornurilor'' :D:oops::D care ies din porbagajul de la Capri meu si de ''galagia'' facuta de esapament la turatii mari, dar fiinca au iesit bine gazele :shock: (chiar s-au mirat si ei ca un motor de aproape 20 de ani se incadreaza sub normele de poluare, in timp ce masini mai recente sunt ''dezastru'' la capitolul asta :wave:) au fost baieti buni si m-au lasat in pace :D:D:D |
Da,am fost pt. schimbul de culoare,tobele suna mai tare doar la turatii mari,a fost ok :-)
|
am tot auzit eu ca la Arad, RAR-ul e plin de baieti faini(a nu se intelege altceva :lol: ), trebuie sa ma reorientez cu proxima ocazie.
Cat a fost schimbarea de culoare, 80lei cumva?(toate taxele, RAR/talon politie) |
80 la RAR + 37 la politie pt. talon
|
Quote:
|
Seria la caroserie si motor.
|
4 Attachment(s)
|
Misto pozele si filmuletzu'....din pacate cam putin taunash in film....
Bafta |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze ,luate de pe alt forum8)
|
|
Quote:
Filmul este fain, pacat insa ca nu are sonor SA SE AUDA :D cum ''urla'' :twisted: motorul si esapamentul la felul ala de exploatare :D Banuiesc ca te-ai distrat putin... putin mai mult ca noi ceilalti care nu am participat :D:oops::cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning