Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

algorunescu 10-10-07 13:48

Re: Club astra bertone

Am o problema. Se pare ca am pierdut cheia. Singura pe care o aveam de altfel. Parca a intrat in pamant. M-am apucat sa sun pe la dealeri sa aflu cat ma costa una noua si mi-a picat fata cand am auzit ca ajunge la 6 mil cu tot cu configurare. Stie cineva o alta varianta ?

larry 10-10-07 21:02

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1142362)
Am o problema. Se pare ca am pierdut cheia. Singura pe care o aveam de altfel. Parca a intrat in pamant. M-am apucat sa sun pe la dealeri sa aflu cat ma costa una noua si mi-a picat fata cand am auzit ca ajunge la 6 mil cu tot cu configurare. Stie cineva o alta varianta ?

Imi pare rau pentru ce ai patit,sincer. Dar eu personal, ....nu vad alta solutie:cry: . Poate stie careva o alta "smecherie" si te ajuta, ca doar suntem mai multi aici. Haideti mai baieti, ca avem un Bertone in impas :rolleyes2

daniii_86 11-10-07 00:26

NU ai ce face ...tre sa faci alta keie.

algorunescu 11-10-07 00:57

Am banuit ca e singura varianta. Am auzit ca ar mai fi niste firme care-ti pot scana computerul si pot sa-ti faca o cheie identica dar parca n-am incredere sa las nu stiu ce firma sa-mi faca cheia ca poate-si fac si ei una.:)
Am sunat pe la mai toti dealerii din bucuresti si cel mai bun pret l-am gasit la gold&platin cu aprox 520 Ron (poate intereseaza si pe altii) si cel mai scump la gtt. Cea mai scumpa e cheia propriuzisa (4 mil cam la toti). Am inteles ca in Germania ar fi maxim 60e, dar astia ti-o aduc cu 4 mil.
Stiu sigur ca e prin casa cheia dar mi-e imposibil s-o gasesc. Cred ca si pisoiul meu a avut un rol in asta. Daca nu o gasesc pana sambata dim, ma duc la g&p sa fac comanda si sper ca intr-o saptamana sa mi-o aduca. Am vb si cu cei de la casco, de curiozitate, sa vad daca acopera cazuri din astea. Bineinteles ca nu. Mai mult, daca ai ghinionul sa ti se fure masina si nu le poti prezenta cheia, nu primesti niciun leu despagubire. Pe scurt, daca pierzi cheia, ti-o gaseste cineva si-ti pleaca cu masina, adio si masina si bani. Deci tineti bine de cheile alea.

algorunescu 11-10-07 09:31

Am gasit-o ! :D
Am scapat de o cheltuiala. Oricum am aflat ce se intampla daca-ti pierzi cheia. E de rau. Acum tin la ea mai mult ca la orice am la mine.

larry 11-10-07 12:39

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1143849)
Am gasit-o ! :D
Am scapat de o cheltuiala. Oricum am aflat ce se intampla daca-ti pierzi cheia. E de rau. Acum tin la ea mai mult ca la orice am la mine.

Unde ai gasit-o....daca nu sunt indiscret? Pisica de vina? :D

Si o intrebare pentru toti colegii.......Unde pot gasi motor 2,0 T de pe bertone....pentru bertone al meu :-P . In Germania stiu unde pot gasi, dar aici poate aduce cineva. Second binenteles. Mersi.

algorunescu 11-10-07 12:49

Nu era pisoiul de vina. Saracul n-avea nici o treaba (de data asta :-) ). Era in buzunarul unor pantaloni pe care-i mai verificasem de doua ori inainte dar n-am dat de ea. Statea buzunarul intr-o pozitie ciudata si nu am simtit-o la mana.

larry 11-10-07 13:29

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1144176)
Nu era pisoiul de vina. Saracul n-avea nici o treaba (de data asta :-) ). Era in buzunarul unor pantaloni pe care-i mai verificasem de doua ori inainte dar n-am dat de ea. Statea buzunarul intr-o pozitie ciudata si nu am simtit-o la mana.

Ma bucur ca ai scapat de grija asta :woowoo: Referitor la intrebarea mea cu motorul....Se schimba si computerul de bord la o asemenea modificare, sau nu? Sau ce probleme pot aparea? Merita? Sau nu? Mersi

sabothor 11-10-07 18:23

Quote:

Originally Posted by larry (Post 1144225)
Ma bucur ca ai scapat de grija asta :woowoo: Referitor la intrebarea mea cu motorul....Se schimba si computerul de bord la o asemenea modificare, sau nu? Sau ce probleme pot aparea? Merita? Sau nu? Mersi

Salut baieti si scuze pentru intarzierea de pe forum dar am fost fff ocupat zilele astea si nici macat timp sa pun pozele cu evacuarea nu am reusit sa imi fac. Acum masina e super murdara ca vremea e foarte capricioasa de sambata incoace si n-are rost sa o spal ca a doua zi e la fel...

algorunescu ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, daca nu iti dadeam eu o cheie de la a mea (am 3) si decat ii puneai chipul.

larry, pe tine te stiu de pe un alt forum si constat cu placere ca ti-ai dat jos dungile "a la viper" de pe masina! :dance: :drunk:
Anyway, bine ai venit printre noi! :rolleyes:
Ceea ce vrei tu sa faci cu motorul se numeste SF :oops: Montarea unui motor turbo pe o masina care a venit cu 1.6 (adik 200CP in loc de 110CP) nu se rezuma numai la atat .. Acest lucru implica mai multe schimbari si aici ma refer in primul rand la articulatii, suspensii, discuri de frana, etrieri de turbo (ca doar trebuie sa o si opresti nu?). Pe langa motorul propriu-zis mai trebuie schimabat si partea electronica, computerul de bord mai ales. Toate acestea sunt lucruri care costa si nu vorbesc de cativa euro ..

Daca tot ti s-a pus pata pe turbo, vinde-o pe-a ta (am vazut ca decapotabilele sunt in continuare destul de scumpe) si ia-ti un coupe turbo. paote totusi iti mai si raman bani ...

algorunescu 12-10-07 10:28

Merci de oferta Sabothor. Bine ca am rezolvat. Ce bine a fost sa intru din nou in masina. Parca era prima oara :-)

sabothor 12-10-07 16:09

Apropos, ti-ai rezolvat problema aia cu fata de la casetofon?

algorunescu 12-10-07 16:26

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1146113)
Apropos, ti-ai rezolvat problema aia cu fata de la casetofon?

Cine ? Ce problema ?

dany_let 14-10-07 13:57

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1146133)
Cine ? Ce problema ?

am vazut masina prin baneasa ... inca mai are parasolarul de la mine...sper sa nu ma insel si aia sa fie masina ta! ;)

dany_let 14-10-07 14:00

3 Attachment(s)
nu e nici un bertone pe aici sa-l pricopsesc cu niste jante!??!?

rotile din poza cu tot cu cauciucuri la super pret 1000 de eur!!! jantele sunt artec turbo din 3 bucati ...uitati-va in catalogul de la rieger si vedeti pretu acolo!;)

laurentiu_tim 14-10-07 14:54

deci jur cat de bine poa sa arate :D 8)

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning