![]() |
Re: Bmw M3 E30 M5 !!!
ala din mijloc dc are numaru TXA ? :O
|
Re: Bmw M3 E30 M5 !!!
aham,cred ca ai vazut bine
|
Re: E30 - ///M3 E30 \ M5 power
1 Attachment(s)
pai daca tot a fost TXA la mine la o cafea, sia mai luat si el un m3 ,...
Attachment 389551 pozele oricum sint prelucrate, va fi surpriza lui,... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
mai multe detalii in seara asta la ora 22 la pescarus prima iesire in oras a ursului nebun.....dane ne auzim in curand ca trebuie sa vin sa mai iau o masina.....multa bafta pana data viitoare....
|
f misto masina sa o stapanesti sanatos,o nedumerire totusi...care e faza cu stopurile late pe m3?
|
da,asta nu inteleg nici eu ... oricum, dpmdv arata mai bine :X
felicitari ptr masina ! e piesa ! am vazut-o in poze la inceput credeam ca face dan caterinca dar.. :D se pare ca nu :D s-o stapanesti sanatos , si sa te bucuri de ea la maxim |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum, frumoasa miscare , sa ai un m3 de la mama lui e ... pasiune pura ! felicitari :D p.s: mie-mi place mai mult cu stopurile late :D |
fratilor, poate sar un pic peste, dar cred ca imi pot permite sa spun ca la ora actuala nu exista decit 3 nebuni de m3 e30 in toata romania,...
marius txa, andrei tentan si ....eu. si dc mai vb. si de motoare m5, cu sau fara NOS, cu sau fara turbo, cu sau compresoare,... tot acolo aterizam,... qoud licet jovi, non licet bovi. |
eu stiu ca mai este inca un m3 rosu la cluj , cert este ca sunt cam rare .
|
Quote:
|
nush stiu sigur ca era unu rosu inmatriculat la cluj si tot unu rosu inmatriculat in bucuresti , sar putea sa ma insel si sa fie numai unul rosu nu 2 cum stiu eu , cert e ca ala din cj e al lui tentean.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning