Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

razak 28-03-07 09:21

Re: vw golf 2... in progres

ar trebui sa te snopesc in bataie :D ti-ar telefonul ala de ras si simturile de fotograf :D ... masina asta clar nu isi arata splendoarea :P

Stopuri : Nota 10 ! [ am si eu si doar nu m-oi face de ras pe aici :)) ]
Numarul in bara : Nota 10
Brat stergator vopsit rosu : Nota 1! Si n-am omis un 0 :D , se vede ciudat rau de tot cu bratul ala rosu :D

PS : Cand mai esti pe mess da un buzz.

dubmaniacks 28-03-07 11:38

pai stiu ca nu are farmec fara aparat digital ... e pacat deoare`ce vopsitu arata destul de bine pe ea ...

acuma urmatoarea etapa arcuri sport spate ... ca sta sus la cucurigu ... si imi face nervi :D

Mihaitza_tdi 28-03-07 12:16

Si un set de semnalizare fata in bara crystal ar arata super bine!;)

dubmaniacks 28-03-07 15:58

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 821874)

urmeaza :D ... toate la timpul lor ... ! Acuma sta urat asa spate`le ridicat si fata lasa`ta ...

p.s. apropo cu stopurile pe care mi le`am pus ... pot sa merg cu ele la verificare? si la R.A.R ??? nu se leaga nimeni de mine? :D

dubmaniacks 01-04-07 15:37

salut baietezilor ... as vrea sa ma ajutati ... as vrea sa pun suspensie "sport" pe golf! dar nu vreau sa fie prea rigida ... asa m`am gandit sa pun doar arcuri ... ! un prieten din budapesta imi spune ca 250 de euroi ma costa kitu complet (telescoape+arcuri) ... dar dupa cum am mai spus nu vreau sa fie prea rigida ... doar sa`o cobor asa umpikutz ... voi ce parere aveti?

respect:D

dubmaniacks 01-04-07 15:51

Topic Mort?

mihai.ghetto 01-04-07 17:35

inain'te de toate iti propun sa m-ai exersezi gramatica, e foarte obositor s-a urmarim ce scrii tu acolo...

dubmaniacks 01-04-07 21:27

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 827977)
inain'te de toate iti propun sa m-ai exersezi gramatica, e foarte obositor s-a urmarim ce scrii tu acolo...

imi cer scuze ca sunt eu asa mai incult si nu stiu sa vorbesc "gramatical"

razak 02-04-07 01:16

nu va mai certati mah, smith baga sfaturi ti-ar "filmul ucigas" de ras :D

dubmaniacks 02-04-07 13:06

Quote:

Originally Posted by razak (Post 828663)
nu va mai certati mah, smith baga sfaturi ti-ar "filmul ucigas" de ras :D

nu ne certam ... dar ce sa fac daca m`a facut mama ungur ? si daca nu mi`a placut la orele de romana ... deci o sa vb cum stiu si celor care nu le place sa se abtina de asemenea comentarii ... deoare`ce nu suntem aici la ora de romana sa ne corectam ...asta referitor la agent_smith!deci smith daca ai o idee sau o parere astept parerea dar n`am nevoie de comentarii de genu ... crede`ma ... stiu ca nu vb corect dar ce sa fac? asta e! traiesc si eu cum stiu ... !!!

dubmaniacks 02-04-07 13:32

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 821874)

sapt asta se rezolva cu semnalele clare :D

masinutza a mai primit cateva + un set nou de bujii BOSCH ... evident pe diesel ...

si sa vad cu suspensia ... !

crys2202 04-04-07 22:36

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 829222)
sapt asta se rezolva cu semnalele clare :D

masinutza a mai primit cateva + un set nou de bujii BOSCH ... evident pe diesel ...

si sa vad cu suspensia ... !

ceva ajutor daca se poate ? inspira-te

dubmaniacks 07-04-07 12:21

8 Attachment(s)
problema la alternator dar am rezolvat problema ... ! = perii + rulmenti noi! si l-am rectificat... dupa cum se vede si in poza

bujiile BOSCH fac treaba excelenta ... (cele vechi 4 erau de 4 feluri :D )

am schimbat simeringuri`le la planetare si sigurante`le de cauciuc sau cum le zice ... !!!

se vede ce murdara e masinutza ...

RESPECT

dubmaniacks 08-04-07 22:36

6 Attachment(s)
las pozele sa vb !

dubmaniacks 09-04-07 19:42

salut ! :) ce mai faceti ? :D dupa cum vedeti masinutza mea prinde forma ! ce ziceti de suspensia spate?mai trebuie coborata?

As vrea sa ma ajutati la interior .... deoarece stock nu arata bine ! cateva idei pt interior si sa postati poze ar fi super ! MULTUMESC SI Va doresc sarbatori fericite(asa cu intarziere) la toti pt cei care mai cititi pe acest thread si nu numai :D

RESPECT !

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning