![]() |
Re: vw golf 2... in progres
ar trebui sa te snopesc in bataie :D ti-ar telefonul ala de ras si simturile de fotograf :D ... masina asta clar nu isi arata splendoarea :P
Stopuri : Nota 10 ! [ am si eu si doar nu m-oi face de ras pe aici :)) ] Numarul in bara : Nota 10 Brat stergator vopsit rosu : Nota 1! Si n-am omis un 0 :D , se vede ciudat rau de tot cu bratul ala rosu :D PS : Cand mai esti pe mess da un buzz. |
pai stiu ca nu are farmec fara aparat digital ... e pacat deoare`ce vopsitu arata destul de bine pe ea ...
acuma urmatoarea etapa arcuri sport spate ... ca sta sus la cucurigu ... si imi face nervi :D |
Si un set de semnalizare fata in bara crystal ar arata super bine!;)
|
Quote:
p.s. apropo cu stopurile pe care mi le`am pus ... pot sa merg cu ele la verificare? si la R.A.R ??? nu se leaga nimeni de mine? :D |
salut baietezilor ... as vrea sa ma ajutati ... as vrea sa pun suspensie "sport" pe golf! dar nu vreau sa fie prea rigida ... asa m`am gandit sa pun doar arcuri ... ! un prieten din budapesta imi spune ca 250 de euroi ma costa kitu complet (telescoape+arcuri) ... dar dupa cum am mai spus nu vreau sa fie prea rigida ... doar sa`o cobor asa umpikutz ... voi ce parere aveti?
respect:D |
Topic Mort?
|
inain'te de toate iti propun sa m-ai exersezi gramatica, e foarte obositor s-a urmarim ce scrii tu acolo...
|
Quote:
|
nu va mai certati mah, smith baga sfaturi ti-ar "filmul ucigas" de ras :D
|
Quote:
|
Quote:
masinutza a mai primit cateva + un set nou de bujii BOSCH ... evident pe diesel ... si sa vad cu suspensia ... ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
problema la alternator dar am rezolvat problema ... ! = perii + rulmenti noi! si l-am rectificat... dupa cum se vede si in poza
bujiile BOSCH fac treaba excelenta ... (cele vechi 4 erau de 4 feluri :D ) am schimbat simeringuri`le la planetare si sigurante`le de cauciuc sau cum le zice ... !!! se vede ce murdara e masinutza ... RESPECT |
6 Attachment(s)
las pozele sa vb !
|
salut ! :) ce mai faceti ? :D dupa cum vedeti masinutza mea prinde forma ! ce ziceti de suspensia spate?mai trebuie coborata?
As vrea sa ma ajutati la interior .... deoarece stock nu arata bine ! cateva idei pt interior si sa postati poze ar fi super ! MULTUMESC SI Va doresc sarbatori fericite(asa cu intarziere) la toti pt cei care mai cititi pe acest thread si nu numai :D RESPECT ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning