![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
OFFTopic :evil:
|
Re: Road Kills
Quote:
|
Duminica noaptea pe un drum bine-cunoscut de multi dintre noi, la jumatea pistei era ceatza si n-am mai vazut drumul.
La 150 km/h am iesit jumate pe camp. Masina avea tendinte mari de rasturnare, am tinut-o cat am putut de mult in asa fel incat sa n-o rastorn, pietre, iarba si noroi mi-au sarit in podea, muchia soselei imi atingea pe podea, masina stand inclinata si pe dedesubt sareau scantei. In fata prin ceata aia imensa am zarit una bucata BMW parcat perpendicular pe traiectoria pe care veneam eu si cu 10-15 m inainte de impact, daca nu si mai putin, am reusit sa urc masina inapoi pe drum. Tin sa precizez ca masina mea nu a patit absolut nimic pe dedesubt, in afara faptului ca mi s-a ciupit putin o anvelopa TOYO. Ori norocul m-a salvat, ori ideea ca intram in BMW si ma faceam praf cu el cu tot. Atentie: Verificati intotdeauna traseul inainte de a incepe orice concurs... :p |
Donule nu stiu eu de ce cred ca ai avut un mare noroc!!! Daca era ceata un pic mai grosa si nu dicleai BWM ala acum ne pregateam de coliva!:sad:
|
Apropo voi erati Duminica seeara parcati in spatele statiei de la BANC-POST?????
|
Quote:
tie ti-ar conveni sa zica cineva -din orice motiv, cat de intemeiat ar fi el -ca la ora asta ne-am fi pregatit de coliva ta? mai frate dar ne mai uimesti mult? gandeste inainte sa scrii ceva intr-un loc public ! :twisted: si mai citeste inainte sa postezi ! Donule...sorry man. ai mare grija !! deja de o luna ma pus gumele de iarna tocmai ca sa confirm ca s-a terminat sezonul de vanatoare. :D eu zic sa aveti girja..deja a venit frigul, stiti cum e cu soselele in RO> bine ca nu ai patit u sau BON nimic ;) |
Io am zis ca a avut noroc! Logic ca nu mi-ar fi convenit sa se fi intamplat ceva! Eu am vrut sa scot in evidenta ca se putea intampla ceva mult mai rau! Nici prin cap nu mi-a trecut sa zic ceva de rau despre Donu, sau sa ma gandesc la ceva aiurea!
|
Quote:
|
Quote:
nu cunosti pe nimeni din grup, nu te-a vazut nimeni la fata vreoadata de aici , asha ca nu prea isi au rostul afirmatiile pe care le faci ...:arrow: |
Lasati mah omu'n pace ca n-a dat cu toporul.
Pana la urma are dreptate. Noi suntem cei care ne jucam cu viatza, nu? Si in momentul ala eram constient de ce se poate intampla, ma asteptam sa ma rastorn si incercam sa evit cumva asta. Se pare ca am reusit cu ajutorul meu, dar si al lui D-zeu. Azi m-am intalnit cu FMC care se afla in seara respectiva in locul cu pricina si zicea ca eram mult mai aproape de cei 10-15 m de BMW lui Shpaga. Aaa, Gogule, noi eram la Banc Post duminica seara. Ne minunam ca scapasem eu din belea si ne inchinam uitandu-ne la masina si vazand ca n-are nici macar o zgarietura. |
Donule imi pare rau daca te-ai simtiti jignit! Nu am vrut sa te fac sa te simti aiurea!
********************** Auuu ... Gogule ce zici tata tu aici, ne bagi la belele .. nu mai scrie chestii d`astea pe forum, mai ales la Ploiesti - tng |
Reveniti va rog OnTopic
|
Quote:
|
275 km/h, noaptea de sambata veneam de la munte...
masina? strict secret, desi unii o stiu ( ;) donu si kraven...dar shhhhh nu scoateti o litera!) |
hotzuleeee....vreau si yoooooo:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning