![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
iar te dai lovit ???????????????
|
Quote:
Vreau sa stiu si eu ce se intampla pe la fac aia ... ca pana acum n-am avut cursuri (ma rog au fost 2 da nu m-am dus) si chiar sunt curios ... Ontopic: luni montez pleoapele si neoanele (ma rog, ledurile) :shock: O sa pun poze dupa :D |
mdea.....sa zicem :lol: asteptam poze
|
ploapele si neoanele de la ce firma sunt si cat au costat ?
asteptam pozele.... |
Quote:
neoanele ... nu stiu firma ... mi-e lene sa cobor sa citesc pe ambalaj ... Dar sunt putin mai speciale ... adica ... o banda de cauciuc cu leduri ... pot sa o fac fundita daca vreau :D |
Quote:
tare ... si cat au costat ledurile?....ai putea sa-ti pui si deasupra rotzilor...cred ca s-ar vedea jantele ..o nebunie noaptea...:D |
Quote:
Au fost destul de scumpe ... 200 ... :rolleyes2 poate gaseam mai ieftin, dar nu cred ca pe alb, cum am vrut eu ... cred ca as putea ... dar nu .. si asa astea sunt mai mult de moft ... nu prea o sa merg cu ele ... :-) |
chiar sunt curios rau sa vad :lol:
|
pune niste poze cu ele si inainte de montarea pe masina sa vedem si noi cum arata....si o poze cand le faci funditza...:D
|
super tare masina ;) ai lucrat nu gluma !:) hM .. cam cati bani ai bagat in ea ?:D) din curiozitate..
|
8 Attachment(s)
Acum am ajuns de la service ... masina inca e acolo ca sa se lipeasca bine pleoapele ...
in schimb neoanele (ledurile) .... nu le-am mai pus ... probleme: - leduri care nu mergeau - diferenta de culoare (intensitate) - telecomanda nu mergea si nu aveam nici un mod de a opri instalatia ... doar sa scot de la borna poze (inclusiv o funda :lol: da mai mica:D ) |
..ms pt poza cu funda :D
si acuma ce faci cu ledurile ai dat comanda de altele sau mai asteptzi ? poze cu ploapele ? ( ce se intampla cu date/ora din dreptul fiecarui post ... eu am scris msg la 17:25 si acolo apre alta ora ) |
2 Attachment(s)
pozele cu pleoapele ... mici dar de efect :D
Am pus si numarul :cry: :cry: :cry: eh ... macar nu se mai ia politia de mine :???: |
Lasa ma ca le punem in pom la iarna :)
|
2 Attachment(s)
filtrul la curatat :lol:
Faceti abstractie de suport (galeata :lol: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning