Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

paul_ral 23-07-07 16:25

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

Caut mecanism geam electric sofer, golf3 sau vento, 4 usi, eventual macaraua si rola antrenoare, fara motor.

cristivw 27-07-07 16:05

Caut GOLF 1! Inmatriculat, preferabil 2 usi, preferabil benzina. Rog dati-mi detalii prin mesaj privat daca aveti de vanzare asa ceva, sau daca stiti vre-unul de vanzare. Pt. poze las adresa de e-mail: [email protected]
multumesc mult anticipat.

ps> prefer sa fie pe raza constantei

jas1 30-07-07 12:01

Am nevoie va rog mult de o joje(masuratoare ulei motor)golf 3 gti motor 2000 16 v (cu toate ca eu cred ca se potrivesc de la mai multe modele de motoare golf 3,vento)A mea are cauciucul de fixare rupt si ma enerveaza ca trebuie sa-i pun putina izolatie sa stea acolo...

Multe multumiri...

Bucuresti

CJ-01-WOB 30-07-07 12:14

se potriveste de la orice model mk3 + vento
Sigur gasesti in orice dezmembrari

dolphins 30-07-07 19:43

salut!ma intereseaza un stop spate dreapta pentru un passat variant 2001.daca are cineva va rog dati un mail la [email protected]

dolphins 30-07-07 19:53

Quote:

Originally Posted by tinichigiu_pbn (Post 1006067)
care vrei piese orice model ,piese sh din auto avariate

ma intereseaza un stop spate dreapta passat variant din 2001.daca ai ceva asa ti-as fi recunoscator.

jas1 31-07-07 10:26

O intrebare...va rog... Ce as putea pune in locul proiectoarelor(sau ce or fi alea) din spoilerul fata (chitul cu semnalul)Am vazut ca unii au niste chestii (proiectoare,dispersoare ceata)cu lupa.De unde pot lua asa ceva si cat ma costa ? Bucuresti

Apropos ...trebuie sa se aprinda din fabrica ? Ca la mine nu se aprinde nimic in afara semnalului pe fata.Pe spate la prima treapta sau a doua (nu mai stiu exact) a comutatorului de lumini se aprinde ceata(spate evident) Dar in fata? Sunt la misto sau cum ?

Multumesc pentru raspunsuri !Chiar daca ma certati...este constructiv...

bzsa 31-07-07 11:13

Quote:

Originally Posted by jas1 (Post 1022451)
O intrebare...va rog... Ce as putea pune in locul proiectoarelor(sau ce or fi alea) din spoilerul fata (chitul cu semnalul)Am vazut ca unii au niste chestii (proiectoare,dispersoare ceata)cu lupa.De unde pot lua asa ceva si cat ma costa ? Bucuresti

Apropos ...trebuie sa se aprinda din fabrica ? Ca la mine nu se aprinde nimic in afara semnalului pe fata.Pe spate la prima treapta sau a doua (nu mai stiu exact) a comutatorului de lumini se aprinde ceata(spate evident) Dar in fata? Sunt la misto sau cum ?

PAI DIN CATE VAD NU AI CEATA FATA NUMA SPATE ASTA E DIN FABRICA ASA
DAR SE POATE MONTA

CJ-01-WOB 31-07-07 11:20

Quote:

Originally Posted by jas1 (Post 1022451)

pt ce masina Domnu' .. IROC 2008 ? :rolleyes2

ca poate altii nu stiu ca e vorba de golf 3

punde o poza si aicisa vada lumea ce ''proiectoare ai '' ca sa te ajute cu un sfat ;)

ai verificat legaturile electrice?

bzsa 31-07-07 11:26

[QUOTE=CJ-01-WOB;1022540]pt ce masina Domnu' .. IROC 2008 ? :rolleyes2

ca poate altii nu stiu ca e vorba de golf 3

punde o poza si aicisa vada lumea ce ''proiectoare ai '' ca sa te ajute cu un sfat ;)

ai verificat legaturile electrice?[/QUOTE

nu se pricepe la asa ceva din cate a scris mai sus, dar daca ar pune poze il mai putem ajuta;)

jas1 31-07-07 12:15

1 Attachment(s)
Daaaaa scuze,scuze m-am bazat pe faptul ca era descrierea masinii cu 3 posturi mai sus...

Asta este iubita mea...MK 3 GTI(original)motor 2000/16v totul original pe ea...:lol:

Luna asta a fost in Albena (Bulgaria ),Buc-Sibiu(pe Transfagarasan)Buc-Deva si retur in aceeasi zi.Rupe asfaltul...pe unde trece...:-P

CJ-01-WOB 31-07-07 12:28

4 Attachment(s)
mda
din cate se vede din imagine ai niste banali ''ochi de pisica'' adica doar niste plasticuri care iti mascheaza locul cu pricina

Daca vrei ceva special poti pune asa ceva -> preturile is undeva la 100 ioios
(FK, Auto-Styling .. etc - firme sunt pana-i lumea)

bzsa 31-07-07 12:37

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1022660)
mda
din cate se vede din imagine ai niste banali ''ochi de pisica'' adica doar niste plasticuri care iti mascheaza locul cu pricina

Daca vrei ceva special poti pune asa ceva -> preturile is undeva la 100 ioios
(FK, Auto-Styling .. etc - firme sunt pana-i lumea)

poti sa iti pui modelul ce ti-a arata Wob sau indentic fara ceata in caz ca nu vrei sa tragi fire pe la masina dar in caz ca te hotaresti la cel cu ceata sa iti cauti un electician sa iti monteze in cazul in care nu te pricepi

jas1 31-07-07 12:40

Da.Foarte misto.Trebuie sa ma apuc si eu de ea...dar nu mare lucru.Stopuri pe leduri,si sa rezolv chestia asta cu proiectoarele.In rest e ok.Anvelope 205/55 am,chituri sport pe suspensie am,volan piele MOMO am,scaune sport (originale)am.Nu bate nimic, nu troncane nimic,nu vibreaza nimic nici la 170km/h...Sunt un ferice...

Multumesc cj-01-wob si de fapt tuturor...

Hylander 01-08-07 02:22

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 598349)
am - spoiler fata g3 normal si plasticele de pe aripi
imi doresc - praguri originale de golf 3, spoiler fata de tip vr6

poate facem vre-o combinatie

brgds
edi

Salutare!
Cu cat dai plasticele de pe aripi, sau poate nu mai ai ce face cu ele si le dai gratis? Astept un raspuns de la tine. Merci mult!

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning