![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
si nu numa' tu Dane:lol::lol::lol:!!!
|
Membrii:Tank,Leo SR,Ony,Tiby,Bobo,SKY,Tweety,Liviu,(cei care nu i-am enumerat sa dea PM)
Membrii simpatinzanti:eu, petre, etc. Viitori membri:Need brain,pustiu_fug, si inca vreo 3 prieteni de-ai mei surpriza Forta S.R.S. |
Quote:
|
Quote:
ps: eventual daca e acasa nu are castile. pun pariu ca le are date cine stie cui...:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
=))).....ok....SI EU CAP DE LISTA...e bine acuma:))
Dane,castile tale zac prin birou:))...am dat 5200-le:D ne vedem la o vorba si ti le dau:D VEDETI CA ATI UITAT DE YLI.....si eu am uitat,si,pe aceasta cale ,imi cer scuze celora pe care nu i-am trecut in lista.....am ajuns acasa la 3 jumate noaptea,vineri:))) Inca o data,mii de scuze!!! Cu respect ,TAZ |
Quote:
glumeam ma:p... |
Ba pai daca numai sunt in club de ce nu`mi ziceti si mie? sa stiu si eu ? ca ma trezesc ca vin la intalnire si va uitati stramb la mine :)) =)) parca ati avea gatu rupt :))
|
:))...bai...hai ca imi placeti..:P ia sa vedem pe cine a-ti mai uitat.... :P
|
Membrii:TAZ!!(na ca figurez:)) )Tank,Leo SR,YLI,SKY,Liviu,Tiby,Ony,Bobo,Liviu,Blondu'
Simpatizanti:Petre,Grin,catalin(broasca)si o simpatizanta:>:>...si ar mai fii cativa si imi scapa Viitori membrii:cei 3 prieteni ai lu grin,NeedBrain,Tweety_rzw,Pustiu_FUG si cine o mai fii....:D Sper ca nu am mai uitat pe nimeni de data asta. Respect SRS!!! |
Quote:
|
ba ai uitat ....un nou membru de al vostru de care zicea leo ca o sa intre..:P...de care am zis eu ca o sa fie cel mai dragutz dintre toti:P
|
@ NJD,nu conteaza
@Vera,da ai dreptate.dar despre el ,mai multe ne va spune Leo SR |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning